Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a legdurvább dolog, amit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legdurvább dolog, amit egy másik srác követett el ellened?

Figyelt kérdés

2024. jan. 22. 20:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
#10, igen, hibáztam ebben. Utólag visszanézve már a megismerkedésünkkor is olyan egyértelmű volt, hogy ez nem fog menni, hogy nem tudom, hogy nem vettem észre...
2024. jan. 23. 17:48
 12/14 anonim ***** válasza:
85%

4 ilyen esetem volt.

~ Még szűz voltam, valamikor 2011-2015 között ismerkedésként találkoztam valakivel, felhívott a lakására, erőszakosan rám hajtott, kvázi módon megerőszakolt volna. Csakhogy saját állólámpájával leütöttem. Sokkoláson kívül semmi baja nem lett. Kis szendének néztem ki és nem számított erre. Erélyesen közöltem: rohadtul kinyitja az ajtót és rohadtul lelépek, vagy baj lesz. Remegve nyitotta ki, egy szót sem szóltunk tovább egymáshoz. Nekem kellett egy nagy séta hűvösben vagy hidegben.

~ 19-ben elmentem valakihez szintén, nem volt konkrétan megbeszélve semmi, nem nagyon tetszett, erőltette a szexet ő is, kissé kelletlenül belementem, orálnál - kérésem ellenére - a számba élvezett. Rossz volt a farka és az anyaga is. Rövidesen mentem megvizsgáltatni magamat. Azóta sem szeretem a spermát.

~ 22. ősszel szexrandira mentem valakihez, de szintén nem volt jó. Nem képhez illeszkedve nézett ki, nem volt jó az ágyban, és kellemetlenül erősen hatolt be. Hiába szóltam, hogy túl sok. Őt már nem tudtam lerúgni magamról, ahogyan bennem volt. Erősebb is volt. Akkora traumát okozott, hogy onnantól nem tudtam análozni senkivel és ráadásul párommal kibékülve sem működött a szex kétszer. Ez úgy történt, hogy 21-ben páromat elszakították tőlem és 23. nyáron tért vissza. Két sikertelen dugásunk volt párommal, az anális trauma és kettőnk traumája is hatott erre. De szerencsére azóta minden rendben.

~ Társasági nyaraláson volt egy durva vitám párommal, emiatt másik illető próbált rám hajtani, mégis kibékültünk, majd a társaság okozott problémákat, különválasztottuk magunkat 2 napra, az illető bosszúból ősszel pletykát terjesztett rólunk, egy barátomat már akkor elmarta, párom akkor még nem hitt neki, majd később rejtélyes módszerrel meghülyítette. Mindenképpen engem akart, illetve végül ehelyett tönkre akart tenni. Bár hosszú időbe telt a győzelmem, de nem sikerült neki. Én az a típus vagyok, akivel senki nem cseszekedhet.

2024. jan. 24. 07:58
 13/14 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
100%

Nekem is volt ilyen, Romeon a srác kb. a 15 évvel ezelőtti fitt, kochasú, huszonévei elejében járó képeit mutatta, mikor taliztunk akkor meg kb. egy 35 éves, pocakos, borostás csávó volt. Ettől függetlenül belementem, kanos voltam, de kiábrándító volt hogy a lakására úgy kellett belopóznunk, mert hogy a szomszéd nénik figyelik őt :D

Amúgy semmi extra nem volt, ujjazás közben erőszakos volt, meg akart dugni, de nem hagytam neki. Áradozott, hogy ő meddig bírja, én meg biztos nagyon fel vagyok izgulva, de végül ő élvezett el előbb, nekem meg teljes erővel verve sem sikerült elélveztetnie :D

Összességében nem bántam meg hogy taliztam vele, kezelhető volt a srác bár rámenős volt az tuti.

2024. jan. 25. 19:16
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Biszex vagyok, nokkel voltak eddig kapcsolataim, de kiprobaltam mar ferfiakkal is kisebb dolgokat, de nem dugtam meg soha veluk. Romeon szedtem fel egy idosebb ferfit(50+), amikor meg 22 eves voltam. Atmentem hozza, a megbeszeltek alapjan egy gyors kolcsonos oralra. Eloben nem volt annyira izgato, de tetszett a helyzet, hogy egy idosebb ferfi var meztelenul, egy gyonyoru farokkal. Beszelgettunk picit, majd egymasnak estunk. Eloszor en kezdtem, de nem elvezett el. Majd o kezdett el szopni es kozben ujjazta a fenekemet is, ami meg nagyon tetszett is. Majd azt vettem eszre, hogy probalja beletenni a farkat a fenekembe. Mondtam neki, hogy ebben a temaban meg szuz vagyok es nem is ezert jottem,+ ki sem mostam magam. Nem erdekelte, teljesen eroszakosan probalt behatolni, de amikor nem hagytam, akkor elkezdett ujjazni+nyalni. Kanos voltam, igy elobb-utobb en is kezdtem hagyni magam, de mondtam, hogy egy ovszert+sikositot hasznaljunk mar azert.. Elkezdett megdugni, ami nyilvan fajt. Voltak jo pillanatok, de szerintem csak a helyzet jott be, hogy egy idosebb ferfi dug engem. Amikor mondtam neki, hogy mostmar faj es hagyjuk abba, akkor nem allt be es folyamatosan eroltette, hogy a szamba akar elvezni, majd azt akarja, hogy en is elelvezzek a szajaba. Mar leloktem magamrol, meg mindent probaltam csinalni, mert egyszeruen undorodni kezdtem a helyzettol, de nem foglalkozott vele es atment az egesz dolog egy megeroszakolasba kb. Majd amikor mar felemeltem a hangomat, akkor leallt a szomszedok miatt. Feloltoztem, majd kozolte, hogy nagyon szep testem van es a fiai is velem egyidosek kb.(ettol majdnem elhanytam magam, hiszen olyan volt, mintha a fiaira is izgulna..). Sikerult elmennem, de volt 1-2 pillanat, amikor azt hittem, hogy sosem fogok kijutni ebbol a lakasbol. Romeon utana oriasi regenyeket irkalt, hogy remelem elvezte es legkozelebb is menjek at egy oralra, meg olyat nem kell csinalni, amit nem szeretnek (de nyilvan ezeket ki hinne el). Tudom, hogy ebben a helyzetben en is hibas voltam, hiszen engedtem a kisertesnek, de undorito, hogy valaki rameroszakolt valamit, ami alapbol nem volt megbeszelve es utana nem is erdekelte, hogy en ezt nem szeretnem folytatni mar. Letiltottam.

Ez egy kobanyai ferfi volt, aki nyitott kapcsolatban el a felesegevel, de mar csak ferfiakkal fekszik le.

2024. febr. 8. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!