Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legdurvább dolog, amit egy másik meleg csinált veled?
Nem szexuális jellegű dolgokra gondolok, inkább olyasmire, mint átverés, megalázás, meglopás stb.
Ismerős vagy idegen tette, esetleg párkapcsolatban történt?
Hogyan reagáltál rá?
Ha leírnám, úgysem hinnétek el.
Pedig két ember nagyon átvágott, egyik lelkileg, másik anyagilag.
De én voltam a hülye, naív, mert szerettem és azt hittem, hogy....Na nem lényeges...
Engem érdekelne, hogy mi történt, kérlek írd le.
Biszexként írom. Annyira nem volt durva, csak kellemetlen. 19 voltam akkor. Egy idős fazon rábeszélt, hogy kapjam be neki pénzért. Amúgy nem nézett ki gázul, ápolt volt. Eleinte fizetett, utána elmaradozott a fizetés, ilyen-olyan dolgokra hivatkozva. Utána "bónuszért" rábeszélt, hogy kísérjem el Romániába mert ott van dolga pár napon át. Utána is elmaradt a fizetés.
Elkezdtem ismerkedni egy lánnyal, és mondtam neki, hogy hagyjuk az egészet. Erre belengette, hogy folytatni kell, nehogy "kiderüljön" valami. 7 hónap után végül nem válaszoltam a megkereséseire lesz ami lesz alapon, de nem is történt semmi a beígért fenyegetésekből.
Egy harmincas srác az első élő talin nem jött be, semmilyen formában.Szépen ezt megmondtam,és elköszöntem, kb tíz perces beszélgetés után.
Erre egy forgalmas utcán elkezdett kimeredt szemmel sikoltozni,hogy ezt vele nem lehet megtenni, és az hogy találkoztunk az jelent valamit.Tiszta félelmetes volt, gyorsan eljöttem,visszanézve még láttam,hogy belerúg egy fába és lebokszolt egy padtámlát.
Utána egy évig nem is mertem ismerkedni, nem hittem,hogy ennyi dilis van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!