Mi volt a legdurvább, amit egy másik embernek kívántál?
"Mi volt a legdurvább, amit egy másik embernek kívántál?"
Egyszer ellopták a kedvenc kabalámat tizenéves voltam - akkor azt kívántam, hogy törjön el a keze... Eltört (de nem én voltam :D)
Évekkel később egy lámpánál álltunk, egy idős néni és én, és az idős néni felől egy Mercedes fel akart menni a járdára (a virágosé volt és a bódéjához akart menni) de a néni nem állt félre - talán nem is értette, mit keres a járdásn az autó. Ez a ... (nem mondom, micsoda , mert kiraknak a Gyakoriról) meg nekiment a kocsval a néni lábának... szándékosan... , először azt kívántam, hogy forduljon fel a kocsijával, de akkor már tudtam, hogy óvatosan kell bánnom a szavaimmal, így módosítottam, hogy törjön össze a kocsija. Pár héttel később arra jártam ismét és be volt horpadva a kocsi eleje :-) Elégedett voltam, nem tagadom :D
Meg nemrég kiszaladt a számon, amikor egy troli otthagyott, hogy pukkadna meg - hát a következő trolival menet láttuk, hogy 3 megállóval arrébb ott állt lerobbanva (tudom, mert megjegyeztem a számát)
Alapban nem szoktam rosszat kívánni másnak, csak jót :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!