Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a legdurvább dolog, amit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legdurvább dolog, amit egy másik srác követett el ellened?

Figyelt kérdés

2024. jan. 22. 20:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%
Kölcsön kért és nagyjából azóta nem láttam. Nem keveset...
2024. jan. 22. 21:06
 2/14 anonim ***** válasza:
86%
Seggbe dugott.
2024. jan. 22. 21:20
 3/14 anonim ***** válasza:
98%

Hét év közös élet, lakás, kocsi, telek megszerzése és külföldre költözés után kidobott, ahogy a macskát szokták.

Macskánk nem volt, így a kutyánkat inkább nála hagytam.

Visszaköltöztem Magyarországra.

2024. jan. 23. 02:17
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Első randi után már össze akart költözni,még azt is kérte,segítsek neki csomagolni.Persze azonnal mondtam,ennyi volt...erre az utcán fejhangon elkezdett sikítozni,hogy vele ezt nem lehet csinálni,mindenki lepattintja de nem hagyja magát.

Gyorsítottam a lépteimet és leráztam.Kénytelen voltam SIM kártyát is cserélni,mert mire hazaértem - kb bő fél óra - azalatt 84 nem fogadott hívás és 37 sms volt a telefonomon.

Szerencsére azóta nem láttam...Szomorú az,hogy 25 évesen volt ilyen lökött,akkor milyen lesz később...És akire ráakaszkodik,az majd hogyan szabadul meg tőle.

2024. jan. 23. 06:17
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Kölcsön kért

Már vagy 15éve fél millát

Szerintem az óta is így él

Jól néz ki és mindenkit kihasznál, és tovább áll.

2024. jan. 23. 11:15
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon kemény, kedves négyes - a 3-as voltam.

Valóban nagy kérdés, hogy kire akaszkodik rá utánad...

2024. jan. 23. 11:32
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Amíg anyagilag támogattam addig csoda voltam számára!

Kb 4 milla után munkát ajánlottam neki a vállalkozásomba amit nagyon zokon vett, kiderült a pénzem jobban szerette mint engem...

2024. jan. 23. 13:12
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Volt keményebb is,mert nagyon sok a nem normális kattant.

#3 -as voltam

2024. jan. 23. 15:47
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Miután nagy nehezen rávettem magam, elmondtam neki, hogy gyerekkoromban megerőszakoltak, elkezdett velem üvöltözni és elhordott mindennek. Én alapból egy elég talpraesett ember vagyok, nem hagyom magam, többek közt pont a gyermekkoromben történtek miatt, de annyira abszurd volt, hogy csak tágra nyílt szemekkel hallgattam, ahogy tombol. Miután befejezte, mondtam neki, hogy 24 órája van a lakásomból minden holmijával együtt eltakarodni. Nem akart menni, rendőrökkel rakattam ki a 24 óra letelte után.
2024. jan. 23. 17:31
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagy hibát követtél el,mert magadhoz fogadtad , kedves 9-es !

Nyilván már oda is költözött,minden holmijával.

Lehet hasonló lett volna nálam is,ezért zárkóztam el előle.

2024. jan. 23. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!