Mi volt a legdurvább pletyka, amit egy másik emberről terjesztettél? Mi volt az oka?
Nem volt pletyka, igaz volt, de nem volt szép dolog.
Volt főnökasszonyom össze akart jönni egy férfival, aki nekem tetszett és ezt nagyon jól tudta. Kb. csak azért csinálta, mert ez szórakoztatta, nem tetszett neki az illető. Akkor telt be a pohár, amikor előttem kezdte el hívogatni és bájologni miközben én takarítottam az üzletet, közben néha kiszólt nekem-úgy hogy hallja a férfi- hogy mit csinálok rosszul. Még aznap felhívtam a férfit-aki amúgy ilyen barát is volt és elmeséltem neki, hogy miket művelt a csaj és milyen mentális betegsége van (ez gáz volt, de nagyon durván alázgatott). Többet nem találkozott vele. Mondjuk valahol megmentettem, mert az a nő tönkretette a barátait lelkileg.
2. Szerintem jól tetted
Nekem sajna nincs ilyen sztorim, nem szoktam pletykálkodni. Vagy legalábbis most nem jut eszembe ilyen eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!