Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meleg közösség hogyan fogadna egy olyan pasit, akiknek családja: felesége, gyerekei vannak, de a házasságban jutott el odáig, hogy felvállalja, hogy homoszexuális. És emiatt válni akar?
Csak elméleti kérdés, de érdekelne a reakció.
Csak melegek (esetleg biszexek) szavazatait várom.
Okádok az ilyenektől, akik a gyávaságukkal tönkreteszik egy nő (és a gyerekek) életét.
Ha én lennék a felesége, megözvegyülnék...
Egyébként nincs meleg közösség, legalábbis ebben az értelemben. Melegségünk mellett olykor hatalmas különbségek vannak köztünk a véleményünket, értékrendünket illetően.
Nem szavaztam, mert nem egyértelmű az illető személyisége. Ennyi infó alapján még nem tudok dönteni, vannak még kérdéseim vele kapcsolatban.
1. kérdés: Végig tudott a melegségéről, csak nem merte vagy nem akarta beismerni még önmagának sem, ezért szándékosan kamuházasságba menekült csak azért, hogy fenntartsa magáról a tökéletesség látszatát annak ellenére, hogy tudta, hogy mindenkinek direkt hazudik és mindenkit átver ezzel, vagy eddig nem tudta pontosan melyik nem iránt mit érez, bizonytalan volt az érzéseiben és csak később kristályosodott ki, később vált számára is egyértelművé, hogy inkább a fiúk felé vonzódik? Tehát tudott róla, de szándékosan hamis képet festett önmagáról, hazudott fűnek-fának, vagy nem volt biztos önmagában?
Első esetben nem fogadnám szívesen, második esetben szívesebben fogadnám.
2. kérdés: Hogy viselkedett, hogyan nyilvánult meg korábban a melegekkel kapcsolatban? Hogyan nyilvánult meg rólu(n)k? Látványosan homofób volt, hogy terelje önmagáról a gyanút és ne derüljön ki róla is az igazság, ezért ócsárolta a melegeket és gyűlölködött, vagy esetleg csendesen megbújt, megfigyelt, de nem volt homofób, esetleg még enyhén támogató kijelentései is voltak és elfogadó attitűdje volt korábban?
3. kérdés: Hogyan rendezi a kapcsolatát ezután a feleségével és a gyerekeivel? Az arcukba vágja 20 év után, hogy "meleg vagyok" és se szó se beszéd lelép egy pasival, egyik napról a másikra kilép a gyerekek és a felesége életéből, magukra hagyva őket mindenféle lelki és anyagi segítség nélkül, haraggal elválva, vagy egy megértést segítő, támogató mentalitással és hozzáállással törekszik békésen végig menni a válás folyamatán, segíti a feleségének és a gyerekeinek is feldolgozni az eseményeket, traumákat és a gyereknevelésben továbbra is támogató marad az elválás, különválás után is?
4. kérdés: Mit jelent a férjnek/apának a saját homoszexualitása? Azt, hogy mostantól végre felszabadul a családi kontroll és elsősorban a feleség kontrollja alól és most már szabadon szaladgálhat nyálcsorgatva 40-50-60 évesen a 14. életévüket éppencsak betöltött kiskorúak és tinifiúk után, hogy minél többet megfektethessen, vagy azért úgy nagyjából normális életkori keretek között ennél valami harmonikusabbra, kiegyensúlyozottabb kapcsolatra törekszik és méltó módon, tisztességgel élné meg lehetősége szerint a saját melegségét? (Tudom, ezt nem az én tisztem eldönteni és nem dolgom mások feje felett pálcát törni, de azért erkölcsi értelemben véve valahol mégis.)
Pár megjegyzés az 5-ös válaszhoz,ami nagyon jól összefoglalta a lényeget.
Nagyon sokan élnek kapcsolatban,házasságban úgy,hogy mellette társkeresőkön,vagy egyéb helyeken szexet keresnek férfiként,férfivel.Nem tud,nem mer vagy nem akar kilépni a helyzetéből.
A legtöbb ordítozós,átkozódós homofób ember elnyomja magában a melegséget és végtelen irigy ezért másokra,akik átélik,úgy élnek,ahogy szeretnének.De ez általában is igaz,arra vagyunk irigyek,ami nem a miénk.Sok bőrdzsekis motoros nagy nagy szittya férfi akkora meleg,hogy párolog,de ezt szépen elnyomják nagy hanggal,vikingnek öltözve,játszva a szuper csajozót.
És ami a szomorú, hogy bizony bizony,40 feletti férjek,apák,nagyapák ,akik tisztes életet élnek,jobban mondva megjátsszák a világ felé, nos ők azok akik fiatal fiúk után koslatnak,szaunákban tapogatóznak, mert ki akarják élni titokban, amit fiatalon nem mertek.Nem érdekli őket,hogy nevetségesek,hogy lelkileg a fiatalokat tönkreteszik,még átkozódnak és azzal jönnek,hogy a fiatal is lesz öreg,stb. Szánalmasak és a legtöbb kinézetben is lecsúszott,igénytelen akik persze szuper fiút akarnak.
Ez a három "típus" aki nekem mondhat akármit,sem emberileg, sem mint meleg nem tudom őket becsulni.
Azt viszont,aki belátja azt, ami van,korrekten válik és úgy él tovább,ahogy a lelke és a szíve kéri - őket tisztelem és becsulöm !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!