Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek nagy része önigazolá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek nagy része önigazolásra vár, ezért is posztolnak ennyi félmeztelen, majdnem meztelen vagy szimplán csak a pofikájukat mutogató képet?

Figyelt kérdés
Számomra ez rohadt visszataszító melegként. Mert bármennyire is bejön egy csomó srác közülük, szerintem ezzel soka csak a saját önbizonytalanságukat próbáljál kompenzálni. Szerintetek?

2023. ápr. 11. 11:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezt hol tapasztalod? Mert nyilván privátba szívesen küldenek ilyet, én is viszont, de közösségi oldalakon még nem tapasztaltam, de lehet, hogy nem olyan körben ismerkedek.

Társ-vagy szexpartnerkereső nyilván más.

2023. ápr. 11. 12:05
 2/10 A kérdező kommentje:
Instagram főként.20-40-es korosztály.
2023. ápr. 11. 12:15
 3/10 anonim ***** válasza:
16%
Nyilván ez így van, mèg ha be se vallják
2023. ápr. 11. 12:23
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szimplán csak a pofikájukat mutogató kepek?! Mégis mi a baj az arcfotókkal? XD
2023. ápr. 11. 13:35
 5/10 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Azt ne felejtsük el hogy sokan randiappként használják az Instagramot. De én magam is hibás vagyok ebben. Kétségtelen hogy növeli az önbizalmat. Nyilván nem érzek késztetést arra hogy naponta töltögessem fel a félmeztelen képeket sztoriba, de párat raktam ki én is. Szerintem ezzel nincs gond ha mértékkel csinálja az ember.
2023. ápr. 11. 14:19
 6/10 anonim ***** válasza:
9%
Önbecsülés nulla. Saját magukból a legnagyobb értékük a testük, mert a fejük üres, és kong.
2023. ápr. 11. 15:01
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

a melegek "nagy" resze.

Ezt honnan veszed? Mert az instagram nem fedi le a melegek "nagy" reszet.

Egy szeletet igen, ez alapjan pedig nem lehet beszelni altalanosan a melegekrol.

2023. ápr. 11. 16:06
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ. A mai konvencionális norma szerint már ez nem jelent semmi különöset, hisz a közösségi média teljesen átitatta az egész életünket. Ezt nem is minősítem, van pozitív oldala is, meg negatív oldala is. Ugyanakkor kétségtelen, vannak olyanok, akik az életüket nem önmagukért, hanem a közösségi médiának élik, ez sokszor csakugyan belső bizonytalanságot és önbizalomhiányt palástol. De ahogy előttem is írták, ez csak egy szelet, amiből nem lehet következtetni az egész meleg szubkultúrára.

Illetve amit ilyen témájú kérdéseknél mindig elmondok: azért tűnik (kicsit paradox módon) az ilyen erőteljesen szereplő melegközösség a többségnek, mert akik nem szerepelnek ennyit, azokkal értelemszerűen lényegesen kevesebbet is találkozol.

2023. ápr. 11. 18:46
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Vannak vizuális látványra izguló emberek, nekik ERRŐL SZÓL az egész élet. Nem elvárás, hogy ezt a szép szavaktól nedvesedők is értsék...
2023. ápr. 13. 00:07
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

22-23 évesen elég sok félmeztelen képet posztoltam én is.

Miért? Mert napi szinten jártam edzeni, nagyon odafigyeltem a kajára, így brutál jó testem volt, érezhetően izmosabb és kidolgozottabb formám volt a társadalom nagy részénél. És most jön a lényeg: ha volt póló rajtam, kaptam X mennyiségű lájkot egy hét alatt a feltöltött fotómra, ha lekerült a póló, akkor 5x mennyiségű lájk érkezett két óra alatt.

Grindr ugyanez: ha nincs póló, akkor minden bejelentkezést követően 50 olvasatlan üzenet, ha van póló, akkor 1-2.

A tàrsadalom hozza ki belőlünk ezt. Most már nem töltök fel félmeztelen képeket, mert egyrészt nincs meg az a fajta kockahas, mint pár éve, másrészt közben az életben értem el egyéb olyan eredményeket, hogy ne ez legyen meghatározó.

Egyébként mindenki arról tölt fel képet, ami számára nagy eredmény. A gyerekes anyukák a gyerekeikről töltenek fel képeket folyamatosan, a gazdagabbak az utazásaikról és sportautókról, a kigyúrt emberek a felsőtestükről (hiszen a tarsadalom nagy része nem izmos), a vállalkozók a vállakozásaikról, a sort folytathatnám...

2023. ápr. 14. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!