Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Masszírozott már valakit egy másik pasi?
Figyelt kérdés
Izgatott a dolog? Milyen jellegű masszázs volt?
Nekem egyik meleg haverom masszíroz. Nemrég felajánlotta, és kipróbáltam...
18f
2023. márc. 21. 18:43
1/15 anonim válasza:
En massziroztam is meg massziroztak is mar, mindig szex lett a vege
2/15 anonim válasza:
Oda-vissza volt már. Engem is masszíroztak, én is masszíroztam másokat. (Mindig teljes testmasszázs volt. ("Teljes" - a szó szoros értelmében.)
3/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Ha valakit érdekelne, nálam hogy mentek a dolgok, írhat nyugodtan privatba. Ott jobban lehet storizgatni. ;)
2023. márc. 21. 19:03
4/15 anonim válasza:
Romeon találtam egy férfit, aki masszírozott. Mint kiderült, hivatásos masszőe volt, én azt hittem, csak ez izgatja vagy valami. Felfeküdtem az asztalra meztelenül, balzsammal bekente a testem, végigmasszírozott mindenhol, meg is ujjazott, aztán hanyatt feküdtem, ott is végigment. Láttam, hogy ledobta a gatyáját már és ahogy oldalra néztem, ott meredt az arcomba a vastag farka, gondoltam megjutalmazom a munkáját. Szoptam egy ideig, végül rábukott az enyémre és élvezésig kényeztetett. Még most is feláll, ahogy visszagondolok rá. Utána még párszor találkoztunk, volt hogy hármasban csináltuk, de amikor ketten voltunk, mindig kaptam egy kis masszázst. Remélem még egyszer lesz alkalmam visszamenni hozzá.
5/15 anonim válasza:
a legtöbb sportmasszőr férfi ... szóval sokakat
6/15 anonim válasza:
Valakit meg masszíroznék, hogy jól csinálom e?
7/15 anonim válasza:
Kedves 6-os! Ez lenne az első alkalom vagy masszíroztál már?
8/15 anonim válasza:
7 es. Csak ismerőst.
Téged már masszíroztak?
9/15 anonim válasza:
Haverom szokott.
Masszőrnek tanúl.
Persze áll is mint atom közben!
Vékony de erős újjai vannak!
Megpróbálok továbbmenni hátha benne lesz.
Ő mindig mondja hogy forduljak a hátamra de ciki lenne.
Na majd holnap megfordulok.
Kívancsi leszek a reakciójára
Igaz fecskébe vagyok mindíg de nagyon látszik úgy is!D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!