Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek miért nem veszik észre, hogy az LMBTQ+ olyanokkal veszi őket egy kalap alá, akikkel nem tartoznak egy közösségbe és ez csak a bajt hozza rájuk?
Én abszolút támogatom, hogy a meleg ismerőseim egy normális életet tudjanak élni de nem értem, hogy minek kell ezt egy olyan közösségen át megtenni, ahova még besorolják a transzikat, meg a mindenféle szexuális devianciával élő embereket... újabban már a színesbőrűeket is tömörítik aminek végképp semmi értelme nincs.
A melegeket például el tudom fogadni, mert van értelme amit csinálnak. Ugyanúgy ahogy én nem tudnám magamnak bebeszélni, hogy ne az ellenkező nemhez vonzódjak, úgy ők sem tudják maguknak, hogy ők meg ne a sajátjukhoz.
Azt már viszont nem tudom elfogadni ha valaki transz.
Az, hogy nem tudod elfogadni, hogy melyik nembe születtél egy baromság. Ezek a dumák, hogy te nő vagy férfi testbe zárva egy hülyeség, mert ha egyáltalán van is az embernek lelke (ami inkább csak egy vallásos műszó ami a tudatot kívánja helyettesíteni) még akkor sincs annak a léleknek nemi szerve.
Lassan már a melegek lesznek kisebbségben az LMBTQ+-ban de ehhez képest ha valaki meglát egy szivárványos zászlót akkor az jut eszébe, hogy "Ja, azok a b.zik."
#1 nincs ebben semmi ambivalencia, mindenkinél megvan, kik azok, akiket elfogad, és kik azok, akiket nem.
gondolom, te elég sok csoportot elfogadsz, de például a pedofilokat te sem.
Őszintén szólvan én melegként nem foglalkozom ezzel, amnlehet egyeseknek nwm tetszik de ez van. Számomra nem az az elfogadás, ha ki kell emelni hogy én ez vagy az vagyok. Nekem az volna az elfogadás, ha nem volna téma a dolog. Sem negatív, sem pozitív értelemben.
Ne legyen már se hátrányos megkülönböztetés, se előnyt jelentő az hogy én mit művelek a párommal a hálószobában.
De ez ugy sem fog megvalósulni, addig amíg valaki saját előnyére tudja fordítani azt ha vagy negatívan vagy pozitívan nyilatkozik bármelyik kissebbségről.
Aztán mint tudjuk az ilyenböl lehet politikai vagy anyagi előny is.
"Nézzétek én támogatom/elitélem a melegeket, áljatokbe mögém, és majd én elvezetéek wgy jobb világba". Minél jobban nyomja a dolgot az egyik oldal annál jobban fogja a másik.
Aztán a végén meg a hétköznapi emberek mint én meg pislogunk hogy mi folyik a világban.
De amugy meg mit tudunk teni ellene? Idítsunk egy ellen-ellen lmbtq mozgalmat, ami nem ért egyet a mostanival, de nem is akar az ellenkező oldalra állni? Annak se volna értelme mert amint népszerü lesz jönnek majd azok akik a pénzt látják benne.
A mostani szivárvány folog miatt mennyi pénzt keresnek a filmes studiók azzal hogy mindenhova szivárvány embereket raknak. Sokat! De közben az ellenekzö oldalnak meg már sok hogy mindenbe beleeröltetik.
Kicsit nekem is, de amugy meg pont letojom hogy mi a vonzodásának a tárgya annak a szereplönek ha jo a film.
Nincs erre tökéletes megoldás, nem is lesz. És tudjátok miért? Mert emberek vagyunk és a világ sok más problémáját se tudjuk megoldani. Akkor mért pont ezt tudnánk?
Legalábbis nekem ez a a véleményem.
#4 Így van mert az egésznek csak annyi lényege van, hogy ki kivel dug a hálószobában. Még véletlenül se kellene olyan problémákkal foglalkozni, mint a meleg pároknak nem járó özvegyi, nehezebb hitelfelvétel, kórházi látogatás is jóval nehezebb, mivel nem vagy családtag.
Általában az állatok szoknak csak dugásra összejárni. Javaslom kedves 4. válaszoló, hogy kicsit fejlődj tovább és vedd észre, hogy egy párkapcsolat nem csak szexből áll
5ös. Igazad van, erre kellene koncentrálni. De nem tagadhatod, hogy az ellenkezőjét váltja ki sokaknál a dolog, a média pedig csak tetézi azt. Igen egy kapcsolat nem csak a szexről áll, de az hogy valaki hetero vagy nem az, az nem pont azzal kapcsolatos? Nem a szexuális irányultság meghatározására találták ki ezeket a szavakat? Dehogynem. És amig azt mondják hogy de én meleg/lezbikus/biszex stb. vagyok addig jóhogy az embereknek az jár majd a fejében hogy ö mit müvel az ágyban.
Szerintem arról kellene ennek szólnia hogy ember vagyok. Olyan mint a szomszéd néni, vagy az utca végén élő srác. Ugyan olyan mint a többi. Biztos sokan a közösségben igy is próbálják ezt elfogadtatni, de nem mindenki. Mert mások meg pont a másságukra mennek rá, arra hogy kitünjenek a tömegből. Őket fogják ugy is kiszúrni az ellenzök a leghamarabb és felhasználni az ellen propagadnához. Mért adunk nekik ilyen fegyvert a kezükbe?
Mint ahogy ha egy punkra gondolsz, akkor a tipikus haj jut eszedbe, meg a szegecselt ruha, az lmbtq rol az embereknek a szines vad alig ruhák meg a polgárpukkasztás. Persze miért? Mert vannak akiknek ez az érdeke. Ezen kennene változtatni szerintem. A konzervatív gondolkodású emberek nem fogják ugysem elfogadni azt ha valaki kirivoan viselkedik, polgárt pukkaszt.
Ez mindig is igy volt. Persze ahogy megyünk elöre a idöben, szépen ami valamikor extrém volt az késöbb már megszokott vagy elfeledett és igy elfogadott. De ehhez idö kellet. Nekem most úgy tűnik hogy mindenki eröltti a változást, hogy még a mi életünkben eljöjjön a minidőnk. Egyszer talán sikerül is kiharcolni az egyenlöséget, vagy legalábbis valami olyasmit, de szerintem azt én már nem érem meg és én "csak" 32 vagyok. Főleg itt Magyarországon. De ha azt nézzük máshol se sokkal jobb. Elég csak az afroamerikaikara gondolni az usa-ban. Azért elég régóta küzdenek az egyelöségért de nem igazán sikerül elérniük.
Én nem mondom hogy az amit állítok az a jó, vagy igy kellene mindenkinek csinálnia. Nem is akarom hogy mások kövessék a példámat. Én csak azt mondom hogy nem biztos hogy ez amit most csinálnak a médiában, vagy egyes helyeken, egyes emberek a jó út.
De nem is tudok jobbat ajánlani, nem is akarok, csak a saját véleményem mondtam el. Ha nem értünk egyet nem baj, és ha ez ugy jön át most hogy én meg szeretnéma te véleményed változtatni akkor bocsi, nem ez volt a célom. Csak leírtam a gondolataim, amiben nem mindig vagyok valami jó. 😅 De na én is csak ember vagyok. 😄
Egy normális meleg elhatárolódik az lmbtqxyz idiotizmustól! Igazad van, kérdező!
Aki meg azt írta, hogy ebből sokan hasznot húznak, tudatom veled, hogy az ilyenfajta reklámoknak visszaütő hatása is van/lehet (szerencsére!)! Már Amerikában több globalista cég tapasztalta termékeinek bojkottálását...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!