Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek miért nem veszik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek miért nem veszik észre, hogy az LMBTQ+ olyanokkal veszi őket egy kalap alá, akikkel nem tartoznak egy közösségbe és ez csak a bajt hozza rájuk?

Figyelt kérdés

Én abszolút támogatom, hogy a meleg ismerőseim egy normális életet tudjanak élni de nem értem, hogy minek kell ezt egy olyan közösségen át megtenni, ahova még besorolják a transzikat, meg a mindenféle szexuális devianciával élő embereket... újabban már a színesbőrűeket is tömörítik aminek végképp semmi értelme nincs.

A melegeket például el tudom fogadni, mert van értelme amit csinálnak. Ugyanúgy ahogy én nem tudnám magamnak bebeszélni, hogy ne az ellenkező nemhez vonzódjak, úgy ők sem tudják maguknak, hogy ők meg ne a sajátjukhoz.

Azt már viszont nem tudom elfogadni ha valaki transz.

Az, hogy nem tudod elfogadni, hogy melyik nembe születtél egy baromság. Ezek a dumák, hogy te nő vagy férfi testbe zárva egy hülyeség, mert ha egyáltalán van is az embernek lelke (ami inkább csak egy vallásos műszó ami a tudatot kívánja helyettesíteni) még akkor sincs annak a léleknek nemi szerve.

Lassan már a melegek lesznek kisebbségben az LMBTQ+-ban de ehhez képest ha valaki meglát egy szivárványos zászlót akkor az jut eszébe, hogy "Ja, azok a b.zik."

2023. júl. 4. 13:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
23%
Nekem sem tetszik a nyomuló lmbtq nyomulós stílusa! Csak növeli a homofóbiát az emberekben, pedig legkevésbé a melegek tehetnek az idióta lmbtq tevékenységéről!
2023. júl. 5. 01:25
 12/18 steven95 ***** válasza:
84%
Mégegyszer: idióta embereknek - akiknek attól nő a homofóbiája, amivel maga a homoszexualitás és transzneműségnek semmi köze - nem is akarok megfelelni, és ezt minden normális meleg így látja. :)
2023. júl. 5. 11:51
 13/18 Jani Belucci ***** válasza:
14%
Nem az LMBTQ+ hoz ránk bajt, hanem a szélsőséges és hangos kisebbségek véleménye mindkét oldalon. Nekem abszolút semmi bajom azzal, hogy a szexuális és nemi kisebbségek együtt kiállnak önmagukért és egymásért. Ismerek transznemű embereket, és nem gondolom, hogy bárkire is veszélyt jelentenének, legfőképpen nem a mi ügyünkre. Aki elég buta ahhoz, hogy ne tudjon különbséget tenni, az ahhoz is buta, hogy elfogadó legyen. Így aztán baromira nem érdekel, hogy a kis kétbites agyában mivel rak egy kategóriába. Akinek nincs baja a melegekkel, annak nincs baja a melegekkel, pont. Ettől függetlenül én támogatnám az egyes kisebbségek kevésbé szoros kooperációját. Mármint mindegyiknek megvannak a maguk sajátos, csak őket érintő ügyeik, és nehéz ezeket érvényesíteni, ha össze vagyunk vonva egy masszába. Nevezzük nevén a csoportokat. Ha mindenhol csak LMBTQ+-ként vannak említve, akkor baromi nehéz az egyes csoportok számára elérni a láthatóságot, és az elfogadást, mert a társadalom csak egy szivárványt lát, ahelyett hogy látnák a melegek, transzok, stb-k sajátos problémáit. Ilyen szempontól én örültem, hogy idén tartottak külön aszex pride-ot. Persze volt pár gázos résztvevő, de szertintem alapvetően ez egy jó irány.
2023. júl. 6. 09:18
 14/18 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem a legnagyobb baj az, hogy erről az egészről nincs egyfajta párbeszéd, vitafórum, együttműködés vagy valami országos szinten ami alapot adna a békés együttéléshez. Alapvetően mind emberi lények vagyunk és az egyenlő bánásmód elve lenne az mi fontos lenne ebben az országban. Ha te nem tudod elfogadni azt ha valaki transz akkor azzal sincs gond mert ettől függetlenül mindenki tudja élni az életet továbbra is de neki is legyen lehetősége ugyan úgy békésen élni az életét mind mindenki másnak ebben az országban. De ehhez kéne egy olyan fórum ahol ezeket mind megbeszélhetnénk és minden érintett csoport tudná képviselni magát. Szerintem az LMBTQ+ dolgonak is ez lenne a dolga, hogy képviselni tudja alapvetően a szexuális kissebbségeket. Azt nem tudom, hogy mikor lett bőrszíne a szexualitásnak vagy hogy mikor került volna bele.
2023. júl. 6. 10:18
 15/18 anonim ***** válasza:
86%

Ezt nem a melegektől kellene számonkérned, mivel nem az LMBTQ+ veszi egy kalap alá, hanem úgy általánosságban a többségi társadalom (persze tisztelet a kivételnek). Saját tapasztalat alapján mondom, hogy a hetero többség egy jelentős része nehezen tudja elválasztani a kettőt egymástól, ami nem mindig rosszindulatból hanem inkább tudatlanságból fakad. És ez nem mostanában van így, már régebben is így volt, mikor még nem láttál ennyi "LMBT-dolgot" a médiában. Legyünk őszinték, sok ember számára a meleg, a bi és a transz mind csak a "bzi" fedőnév alá tartozik, és azt hiszi ha az egyik vagy akkor a másik is egyszerre. Én miután elmondtam pár embernek, hogy meleg vagyok néhányan meg is kérdezték így konkrétan, hogy nőnek érzem-e magam, miközben nem öltözöm nőiesen és úgy alapjában véve teljesen távol állnak tőlem a női dolgok, semmi jelét nem adtam ennek.

A "ki a nő a kapcsolatotokban" féle kérdésekről már nem is beszélek inkább.

Aki az LMBT+ betű bármelyikébe tartozik az pontosan tudja, hogy mi a különbség a homo, bi, transz stb között. Sőt, ezen csoportok tagjai is néha ellenségesek egymással. Sok meleget is láttam aki saját maga is gúnyolódott a transzokon.

De attól, hogy a LMBTQ+ betűi különbözőek az nem mond annak ellent, hogy egy meleg vagy leszbikus ne állhatna ki egy transznemű jogaiért. Attól, hogy engem nem érint az, hogy már nem tudod a hivatalos irataidban átírni a nemedet, nem jelenti azt, hogy én nem háborodhatok fel rajta vagy nem érezhetnék együtt azokkal akik ezt szeretnék és megvonták tőle ezt a jogot. Amiatt nem fogok én is köpni a transzokra, mert hát őket jobban elítélik mint a melegeket, és akkor ezzel egy kalap alá fognak engem venni velük mivel:

1. Mint ahogy már mondtam, a társadalom jelentős része eddig is egy kalap alá vett minden meleget a transzokkal, ezen még az sem változtatna ha minden meleg élesen elhatárolná magát tőlük.

2. Ugyanazon a logika alapján ami miatt a transzok jogait csorbítják, holnap akár én is sorra kerülhetek.

3. A transznemű emberek is érdemelnek tiszteletet és együttérzést, emiatt személy szerint sem értek egyet a feléjük irányuló gyűlölködéssel.

2023. júl. 19. 11:09
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Az LMBTQ+ egy főleg politikában használt gyűjtőnév. A hétköznapokban a legtöbb meleg ember viszont csak simán melegnek vagy homoszexuálisnak nevezi magát, nem LMBTQ-embernek.
2023. aug. 24. 18:09
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
A lélek vagy szellem fogalma nem vallásos műszó, spirituális vagyok, utálom az egyházat, hiszek a lélekben-szellemben. Éltem is meg nagy dolgokat, de ez nem ide tartozik. A spiritualitás alábbit mondja a transzokról: reinkarnálódásnál leszületési hibából adódóan vagy a lélek döntésképtelensége miatt becsúszott hibás állapot; vagy nagyon esetleg valamilyen csúnya karmából ezt a negatív állapotot kell megélni. Ezek az emberek többnyire szintén nem hóbort Ilyen kijelentés helyett jobban tudakozódni kellett volna és most nem is spirituális hitre gondolok! Akik nemváltó műtéten esnek át, őket nagyon komoly pszihológiai vizsgálatok alá vetik! Nem játék!
2023. okt. 5. 09:21
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

*Ezek az emberek többnyire szintén nem hóbortból mondják ezt magukról!

A lélek valóban nemtelen önmagában, illetve több élet által többnemű. De pontosan ezért tud választani! Mindent fentről döntünk el, az igazi hazánkból. Ez itt egy büntivilág.

2023. okt. 5. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!