Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem fura, hogy az exeim most elkezdték nézegetni az instám, mióta barátom van?
Ők képtelenek persze egy kapcsolatra, náluk sorszámot kell kérni, ha találkozni akarsz velük. Most meg azt vettem észre, hogy minden sztorim követik.
Hirtelen érdekes lettem? Xd
2) mert nem valtunk el rosszban. Nem beszelgetunk, max evente egy szulinapi uzi, vagy egy kep likolas.
Amugy ex alatt ertettem azokat a szemelyeket is, akikkel honapokon at randiztunk de mikor en rakerdeztem h most jarunk-e, eltavolodtak.
Asszem az 5-ös hozzászólóval értek egyet.
Igaz, hogy ezeket a sztorikat én nem látom, de amit regisztráció nélkül megmutat az insta(gram), az egy gramm sz*rt sem ér, már bocsánat.
Én némelyik exemmel tartom a kapcsolatot e-mailen és/vagy telefonon.
Már a hideg is kiráz attól a szótól, hogy "követik" bárhol is, de lehet, hogy túl sokat néztem a Derricket. :-D
Nagy istás nem vagyok
Épp a hétvégén láttam hogy exemösszejött egy nagyon jó képű sráccal 7évig nem volt semmi fix neki, még szívet is nyomtam rá, én boldog vagyok hogy boldognak látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!