Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nősök által lelkileg kihasznál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nősök által lelkileg kihasznált melegek esélytelenek?

Figyelt kérdés

Jó pár olyan meleggel találkoztam ismerkedéseim során,akik hosszabb - rövidebb ideig nős emberek titkos barátjai voltak.Nem egy olyan is volt,aki megszerette a nős pasit és reménykedett abban,hogy majd otthagyja a családot és vele marad.

Ahogy várható,lelkileg ez nyomott hagyott rajtuk,nem is kicsit.Közös az volt ezekben az esetekben,hogy azt várták,igényelték,hogy majd én hozzam rendbe a nős pasi által elrontott lelkiállapotot.

Szerintem ez esélytelen,mert úgy gondolom,hogy ne vétlen embereken koppanjon az,hogy más kihasználta őket testileg és lelkileg.

Mélyen megvetem azokat a nősöket,akik ilyen aljas módon élnek vissza a melegek érzéseivel azért,hogy a saját titkos kéjelgéseik meglegyenek.

Egyik esetben sem mennék bele komolyabba ilyen meleggel sem.Még akkor sem, ha soha nem lesz már senkim.

Ez nemcsak az én dilim,mert hallottam már nem egy melegtől ugyanezt a problémát.

jan. 11. 16:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A nős pasik, akik meleg barátot tartanak, ne áltassák a szeretőjüket!

Az ilyen melegek meg ne legyenek hiszékenyek!

Te pedig, ha olyan meleggel beszélsz, aki így koppant, küld el pszichológushoz!

Ha fel tudja dolgozni, akkor talán még képes lehet normális párkapcsolatra.

jan. 11. 17:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Kétoldalú dolog ez. De lehet, hogy inkább három.

Egyrészt a nős férfiak zöme csak a szex miatt keres meleg srácot. Nyilván visszaélnek a helyzettel és eszük ágában sincs elhagyni a biztonságot nyújtó családot és otthont egy kis fiús kalandért. A bi faszik zöme ilyan. Nem mind, de sokan. Tiszt. a kiv-nek.

Másrészt: erre (a fent említett dologra) az adott meleg is rájöhetett volna már. Mindenhonnan ilyen infók jönnek, nem igaz, hogy nem hallott még ilyenről sosem. A csapból is ez folyik. Ennek ellenére, ha mégis belemennek ilyen kapcsolatba nős pasikkal, akkor magukra vessenek, ha nem jól sül el a dolog. Mindvégig tisztában voltak a lehetséges következményekkel.

Harmadrészt meg megint más dolog a harmadik fél hozzáállása. Az sok mindentől függ. Soktényezős történet. Van aki bevállalja, van aki nem. Az is lehet, hogy valakinek működni fog a kapcsolata ilyen körülmények után, másnak meg nem. Simán benne van a pakliban az összes(!) lehetőség. Egyáltalán nem törvényszerű, hogy egy bi pasi által elhagyott meleg sráccal másnak nem működhet a kapcsolat. Annyi mindentől függ ez...

jan. 12. 09:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

En tudtam, hogy csak azert "tart" a felesege mellett, mert rajtam kielheti a dominans, perverz vagyait.

Semmi kedvesseg nem volt benne, en megis szivesen talalkoztam vele, mert nem volt mas. Vad, eroszakos szex, megalazas minden alkalommal. Sokszor elhataroztam, hogy veget vetek ennek, de megis mikor csorgott a telefon orommel vartam ra.

azutan egyszer csak nem hivott tobbet, nem is valaszolt soha. Nagyon megszenvedtem. Tiszta hulye voltam. Persze nagyon fiatal voltam meg akkor.

jan. 12. 15:14
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, korrekt és elemző volt mind.Nos a 3-as válaszolóhoz hasonlókkal találkoztam,és bár évek teltek el,de állandóan emlegették a nős barátjukat, érezhetően nosztalgiával.

Lehet, hogy furcsa álláspontom van ebben,de én sem lelki helyreállító,sem pótszer, sem karitatív barát nem akarok lenni senki mellett. Nem is lennék biztos egy ilyen ismerkedésben, kapcsolatban melegként ,hogy egyáltalán komoly-e a másik fél szándéka,vagy elhatározása.

Az,hogy sok nős,bi a melegeket perverz dolgokra használja,hát sajnálatos.De mindenhez két ember kell,nem tudom a mentegetőzést sem elfogadni,sem megérteni.

Változatlanul haragszom azokra akik képmutatóan élnek,családban és másokat lelkileg kibillentenek.

jan. 12. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!