Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzívok! Milyen érzések kavarognak bennetek lelkileg, amikor átélhetitek, hogy a férfi akinek átengedidek a testeteket, teljesen kielégül és belétek élvez?
Figyelt kérdés
2022. jan. 1. 22:22
1/9 anonim válasza:
Mindig jó látni, hogy egy pasiból azt hozom ki, hogy elélvez, szóval mindig örömöt érzek :)
4/9 anonim válasza:
Számomra az egyik legjobb érzés. Az is nagyon jó persze, amikor én megyek el, pláne ha mindez dugás közben történik. A csúcsot mégis az szokta jelenteni, amikor látom vagy hallom, hogy a végén felgyorsít, és érzem belül, hogy jön ő is. Mondjuk úgy, az első a fizikai kielégülés, a második pedig az érzelmi, lelki. :)
5/9 anonim válasza:
Én hetero pasiként szeretném megtapasztalni. Használva lenni a másik fél vágyainak kiélésére…
6/9 anonim válasza:
Engem a másik élvezése hihetetlenül felizgat, ha a másik tele élvezi a popómat vagy a számat, én akkor tudok igazán nagyot élvezni. :)
7/9 anonim válasza:
Én is nagyon élvezném ha belém élveznének. :)
8/9 anonim válasza:
Partnerfüggő. A számba élveztek eddig. Ha látom is, hogy élvezi, nem csak spriccel mechanikusan, akkor jó érzés, hogy örömet okoztam. Ha lelkileg egymásra tudunk hangolódni.
9/9 anonim válasza:
Fantasztikus érzés! Attól elégül ki hogy én nyitott szemmel kéz nélkül ott térdelek előtte. Látom minden rezdülésén hogy mennyire élvezi. Mámor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!