Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mitől érzékenyebbek lelkileg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől érzékenyebbek lelkileg az átlagnál a meleg fiúk?

Figyelt kérdés

Ezt nőként kérdezem, és puszta kíváncsiságból. Mi az oka annak, hogy szinte lírai mélységű lelke van a meleg fiúknak?

Ez abból ered, hogy fájdalmas maga a folyamat, amíg megleli magát, vagy pedig eredendően ilyenek a melegek?

Köszönettel fogadok mindenféle témához kapcsolódó választ! :-)

2020. okt. 18. 22:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem ez általánosírás. Vagy inkább sztereotípia.
2020. okt. 18. 22:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Homi vagyok, de hidd el, hogy a hetero srácok is érzelmesek(nyilván nem mindenki, de homiknál sem igaz mindenkire a lelkizés) . A társadalom megköveteli és a nők egy jó része is, hogy a férfiak kemények legyenek, ne sírjanak,ne legyenek elesettek, stb. Nem véletlenül követnek el férfiak többségben végleges öngyilkosságot(nem a próbálkozások). Persze ez mind Magyarországra vonatkozik.

Én már sok hetero barátomat is megríkattam, mert normális, sebezhető emberekként kezeltem őket, mert mindenki az. Jól esik mindenkinek, akármilyen nemű az illető, ha valaki empatikus és meghallgatja őket. Én nem gondolom azt, hogy azért vagyok ilyen, mert homi vagyok, csak egyszerűen ezt tartom helyesnek és jól esik, ha másnak segíthetek.

26/F

2020. okt. 19. 00:10
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az #1-es írja ez nagyon erős általánosítás. Vannak melegek akik "kőkemények" érzelmileg is.
2020. okt. 19. 00:13
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha sok olyan EMBER lenne a melegek között, mint a 2-es válaszoló, azt hiszem a világ sokkal jobb és élhetőbb lenne !

Főleg, ilyen fiatalon áll így hozzá,tisztelem Őt ezért, ismeretlen is !

2020. okt. 19. 04:43
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem köze nincs ehhez a melegségnek
2020. okt. 19. 14:11
 6/11 Péter 26 ***** válasza:
100%
Azt nem tudom hogy van-e köze vagy nincs de én meleg vagyok és érzékenyebbnek tartom magam mint az átlag pasikat.
2020. okt. 20. 07:11
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer voltam egy jósnál aki meg tudta mondani hogy meleg vagyok, és azt mondta, hogy a melegeknek gyenge a lelke :D. Szóval ez miatt lehet.
2020. okt. 22. 00:02
 8/11 Péter 26 ***** válasza:
100%
Komolyan megmondta??? De ránézésre vagy kártyából??
2020. okt. 22. 13:51
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Kártyából. Nem az a fajta vagyok, akire ránézel és azonnal látszik, hogy meleg vagyok.
2020. okt. 22. 15:24
 10/11 Péter 26 ***** válasza:
100%
És hogy reagáltál ?
2020. okt. 22. 18:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!