Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől érzékenyebbek lelkileg az átlagnál a meleg fiúk?
Ezt nőként kérdezem, és puszta kíváncsiságból. Mi az oka annak, hogy szinte lírai mélységű lelke van a meleg fiúknak?
Ez abból ered, hogy fájdalmas maga a folyamat, amíg megleli magát, vagy pedig eredendően ilyenek a melegek?
Köszönettel fogadok mindenféle témához kapcsolódó választ! :-)
Homi vagyok, de hidd el, hogy a hetero srácok is érzelmesek(nyilván nem mindenki, de homiknál sem igaz mindenkire a lelkizés) . A társadalom megköveteli és a nők egy jó része is, hogy a férfiak kemények legyenek, ne sírjanak,ne legyenek elesettek, stb. Nem véletlenül követnek el férfiak többségben végleges öngyilkosságot(nem a próbálkozások). Persze ez mind Magyarországra vonatkozik.
Én már sok hetero barátomat is megríkattam, mert normális, sebezhető emberekként kezeltem őket, mert mindenki az. Jól esik mindenkinek, akármilyen nemű az illető, ha valaki empatikus és meghallgatja őket. Én nem gondolom azt, hogy azért vagyok ilyen, mert homi vagyok, csak egyszerűen ezt tartom helyesnek és jól esik, ha másnak segíthetek.
26/F
Ha sok olyan EMBER lenne a melegek között, mint a 2-es válaszoló, azt hiszem a világ sokkal jobb és élhetőbb lenne !
Főleg, ilyen fiatalon áll így hozzá,tisztelem Őt ezért, ismeretlen is !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!