Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért kezd divat lenni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezd divat lenni a flegmázás a passzívak között?

Figyelt kérdés
Egyre gyakoribb, hogy úgy tesznek mint akik szivességet tesznek, ha ismerkednek normálisan. Pl ha kérsz egy meztelen képet nem az a válasz, hogy szívesen adok, de még szeretnék ismerkedni és pár kérdést írna, hanem, hogy azt se tudom még ki vagy akkor minek. Közbe meg előtte mindenre úgy ír mint aki most azonnal akar szexelni és társai. Olyan mintha a NORMÁLIS hangnembe történő ismerkedés kegy lenne. Holott mindketten ugyanazt akarjuk és egyik se lehet bunkó a másikkal....
2023. dec. 30. 10:54
 1/6 anonim ***** válasza:
63%
Mert azt hiszik ez menő. Őket minősíti. Amikor ilyen van elköszönök. Nincs szükségem ilyen emberekre. És mivel 70% passzív/uni így válogathatok aktívként.
2023. dec. 30. 11:08
 2/6 anonim ***** válasza:
67%
Sérültek ezek lelkileg. Amúgy én is látom. És rendre olyanok flegmáznak akik amúgy ha ránézel is ordít róluk, hogy melegek. Szerintem mivel bántják is emiatt őket az emberek ezért ők is ilyenek lesznek. Hisz az ilyeneknek szólnak be a metrón stb. Szóval éri őket bántás a saját felvett viselkedésük miatt. Aztán ezt valahol kiadják magukból. Ez épp az ismerkedés. Én sajnálom őket de én se bírom és én is az ilyeneket elengedem.
2023. dec. 30. 11:15
 3/6 anonim ***** válasza:
34%
Jól meg kell őket b*szni aztán tudni fogják hol a helyük!!
2023. dec. 30. 11:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert a normális hangnemben történő ismerkedés alatt javarészt nincsen meztelen kép kérés, de ha van is, javarészt gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy rád írnak, megkérdezik milyen napod volt, és máris kérik a meztelen képet, ha meg nem kapja meg a másik fél akkor elkezd hisztizni, hogy de hát akkor hogy lehet így ismerkedni.

De természetesen mindig a másik fél a bunkó és nem te vagy egy 1 bites hülye, hogy a második mondatod már egy meztelen kép kérése egy olyan ismerkedés alatt amit te normális ismerkedésnek hívsz :)

És ez nem flegmaság hanem szimplán az ember megunja, hogy ezt minden második embernek el kell magyarázni.

2023. dec. 30. 15:01
 5/6 anonim ***** válasza:
77%

Jaj, szegénykém. Nem kaptál meztelen képet a "normális" ismerkedés során? Brühühű.

Én csak szimplán nem kommunikálok tovább, de akkor meg az a hiszti jön, hogy "MiÉrT NeM vÁlasZOLSz?!?!?" Reeeeeeeeeeee.

2023. dec. 30. 16:56
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A 4-esnek igaza van,totálisan.Egyre több a Hisztis Myrtill minden téren.
2023. dec. 30. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!