Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez flegmázás lenne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez flegmázás lenne?

Figyelt kérdés
Ráírtam egy csajra kérdeztem ezt azt, kérdeztem valamit amire nem komolyan válaszolt csak annyit hogy hát miért ne. Nem írom le hogy mit írtam, de írok egy minta példát: Miért épp ezt a kutyafajtát választottad? -Hát miért ne. Ok mondom nem válaszolok rá ha esetleg érdeklem írna de nem írt. Ignorál?
2021. jan. 14. 22:49
 1/9 anonim ***** válasza:
92%

Nem tudom, ez olyan tipikus válasz mikor már a csaj talált egy jobbat mint te xD

Nálam is ez volt, egy kérdésre 5 sor kifejtés, visszakérdezés, témákat hozott fel...

Most meg kb én is ilyeneket kapok mint te

2021. jan. 14. 23:06
 2/9 A kérdező kommentje:
Pfff xd
2021. jan. 14. 23:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Hogy válaszol? pl ráírsz fél óra mire ír aztán 2 szó és elmegy megint?
2021. jan. 14. 23:08
 4/9 A kérdező kommentje:
Társkeresőn írtam rá aztán beszélgettünk pár mondatot megadta az instáját ott is pár mondatot aztán benyögte hát miért ne, nekem ez flegmának tűnt, mondom bejátszom hátha kérdez ő is valamit ne csak én de nem
2021. jan. 14. 23:11
 5/9 anonim ***** válasza:
írd neki hogy jóéjt xD
2021. jan. 14. 23:14
 6/9 A kérdező kommentje:
Ez 1 honapos sztori xd
2021. jan. 14. 23:18
 7/9 anonim ***** válasza:
55%

Mi van? Nem értem.

Írd neki hogy azért ne mert szar

2021. jan. 14. 23:19
 8/9 Stark2000 ***** válasza:
Töröld a rákba inkább. xd
2021. jan. 15. 01:10
 9/9 Szivessa3 ***** válasza:
Szerintem igen, ez flegmázás.
2021. jan. 17. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!