Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondta ezt a lány, miért kezdett el flegmázni?
buszon oda ültem egy vad idegen lány mellé és 2 barátja mellé, random elkezdtem velük beszélni, igy inditottam: Sziasztok, ti nem az xy suliba jártatok?, aztán ment tovább a beszélgetés, leszált a 2barátja a lánynak, majd amikor ketten voltunk azt mondtam neki, hogy amugy szoktam látni az xy utcán feljönni. leszáltunk ugyan azon a helyen és az lett volna a tervem, hogy követem és beadom azt a dumát, hogy én is erre lakok, de inkább haza mentem mert nem akartam ennyire nyomulni, amikor haza értem ráirtam facen, és mondtam neki hogy én voltam az a srác a buszon, probáltam kérdéseket feltenni de el kezdett flegmázni, nem értettem, majd elmonda hogy ez az egész neki nagyon fura.
az a kérdés hogy mit csináltam rosszul?
miért kezdett el flegmázni?
16f
Több feltevésem is van.
1.Netalán nehezményezi, hogy csak úgy oda ültél hozzájuk, mikor ők csajos dolgokat beszéltek meg éppen.
2. Megijedt a közeledésedtől és nyomulásnak vette. Mikor beadtad neki, hogy szoktad látni, ahogy jön lehet úgy vette le, hogy követed.
3.Van barátja és leakart rázni.
4. Nem jössz be neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!