Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzalom nélkül párkapcsolat?
Egy sráccal egészen összemelegedtünk, megcsókolt és borzasztóan élveztem, de akárhogy nézem nem vagyok belé szerelmes (nem volt még barátom, igy nemtudom, hogy mennyire kéne elsöprő extázisba esnem) helyes srác, de nem annyira az esetem és vannak tulajdonságai amik zavarnak, de rengeteg minden van amit szeretek benne, és sokszor úgy el is mondanám neki, hogy nagyon szeretem,(nem vagyunk együtt) csak nem vagyok szerelmes belé, a kérdés pedig az, hogy ez ki fog-e alakulni, vagy 100%ban biztosnak kéne lennem benne, hogy később is vele szeretnék lenni, esetleg le akarok majd feküdni vele(aminek a vágyát egyelőre még egyáltalán nem érzem) köszönöm ha válaszoltok, kicsit fura lehet első olvasásra de még én is elég bizonytalan vagyok, nem csak ebben hanem úgy általánosan is.
16/l
Azért nehéz megmondani, mert később másképp fogod szeretni. Magamon is észrevettem, hogy a kapcsolatom elején egész bizonytalan voltam a barátommal, voltak tulajdonságai, amiket nem szerettem (sőt, vannak is) és én igazából az elsô csókot se élveztem annyira (első gondolatom: ez az ő nyála fhujj!! xD) és hát az sem igaz, hogy ne láttam volna már helyesebb vagy jobb testű fiút, de aztán elkezdtem jobban vonzódni hozzá, és elég sok lelki támogatást adtunk egymásnak, úgyhogy mostmár kialakult egy mélyebb kötődés.
Szerintem ha alapvetően szívesen töltesz vele időt, élvezed a társaságát, akkor mérlegeld, hogy mennyire visszatartóak azok a tulajdonságai, amik nem tetszenek. Mert ilyen mindenkiben lesz, ahogy feljebb is írták. Akik már 20-25 éve házasok, azok is tudnának mondani bőven olyan tulajdonságokat, amit nem kedvelnek a másikban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!