Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek többsége miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek többsége miért igénytelen?

Figyelt kérdés

Természetesen tisztelet a kivtelnek, de meleg társkeresőkön rendszeresen látok magukra és/vagy a környezetükre teljesen igénytelen embereket.

Biztos a heteróknál is megvan ez a jelenség, de arról sajnos nem tudok nyilatkozni.

Én személy szerint minden nap fürdök, figyelek a higéniára, az arcomra, emellett az öltözködésemre is, és rendet is tartok magam után. De ez az igényesség - ami szerintem alapvető lenne - sok emberből hiányzik, de nem tudom miért. Nektek mik a tapasztalaitok?

2023. dec. 22. 23:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
81%

"Azért nem fürdök naponta, mert teljesen feleslegesnek tartom, sőt szagokat se érzek, így aztán nem is érzem, hogy büdös lennék.

Ritkán vágom a körmöm, mert nem tartozik a kedvenc elfoglaltságaim köze, és amúgy se zavar, ha hosszú a körmöm.

Rondán öltözködöm, mert utálok új ruhákat hordani."

A szagok olyanok hogy te sajátodét nem érzed, mert megszokod de más igen.

A hosszú köröm meg gusztustalan és szex közben sérüléseket okozol vele. Hetente illik legalább körmöt vágni.

Rondán öltözködsz mert igénytelen vagy vagy nem fedezted fel a stílusodat amiben jól érzed magad.

2023. dec. 23. 12:02
 12/20 anonim ***** válasza:
55%

"A szagok olyanok hogy te sajátodét nem érzed, mert megszokod de más igen."

Nem, másokét se érzem, mivel egyáltalán nincs szaglásom. Már olyanokkal is feküdtem le, akit mások kirúgdostak az ágyukból, mert tiszta dohányszaga volt. Semmit nem éreztem rajta, utólag kérdezték tőlem, hogy nem zavart-e a szaga.

"A hosszú köröm meg gusztustalan és szex közben sérüléseket okozol vele."

Sose zavart más körme, és pláne nem tartottam taszítónak. A ronda öltözködés se érdekelt soha más emberen.

Szóval csak annyira vagyok igenytelen, amennyit máson bőven elviselek. Valószínűleg ezért se törődök többet magammal, mert nem látom át, hogy jogosak lennenek azok az elvárások, amiket elvártok.

2023. dec. 23. 12:09
 13/20 Jani Belucci ***** válasza:
83%
Szóval nem jogos elvárás hogy a másik naponta fürödjön. Ma is tanultam valamit. Jézusom b+... Vannak bajok.
2023. dec. 23. 12:19
 14/20 anonim ***** válasza:
11%
Én az igénytelen pasikat szeretem.
2023. dec. 23. 20:37
 15/20 anonim ***** válasza:
46%

Hát azért a te fejedben is vannak bajok. Fél Nyugat-Európa nem fürdik naponta, Magyarországon is csak akkor lett ez divat, mikor a szocializmusban kitalálták az ingyen vizet. Mellesleg úgy látom, hogy többre tartod magad azoknál, akik nem fürdenek naponta, és ez még nagyobb baj.

2023. dec. 24. 10:40
 16/20 anonim ***** válasza:
79%
Nálam alap hogy naponta kétszer fürdöm: reggel ébredés után, mert ágyszagúan, büdösen nem megyek emberek közé, meg az alaphigiéniám része. Az esti fürdés szintén. Aki nem képes ennyit adnia a higiéniájára, az nekem igénytelen tök mindegy mit mond, nem érzi magát büdösnek stb., ami nekem nem szempont, mert más érzi a szagot, csak a viselője nem, mert megszokja.
2023. dec. 24. 10:57
 17/20 anonim ***** válasza:
91%
Az nálam súlyos fokú igénytelenség, amikor valaki nem képes szex előtt a farkát megmosni és elvárja hogy pisiizű farkát szopja vagy amikor túrós és nem képes lemosni. Szerencsére nem mindenki ilyen, de van pár meleg srác is akinek nehezére esik alaphigiéniát tartani.
2023. dec. 24. 10:59
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
A kérdezőnek nagyon igaza van, sajnos. Bár az igénytelenség esetén nem csak a higiéniai dolgok elmaradásáról szól, hanem arról is, hogy egy társkeresőn arra sem figyelnek oda, hogy az írásbeli kommunikációnak valami formája legyen.
2023. dec. 26. 09:47
 19/20 Jani Belucci ***** válasza:
100%
#15: Ami statisztikát én találtam, az azt mondja, hogy nagyjából az egész világon heti 6-7 fürdés/zuhanyzás az átlag. Még Indiában is heti 7szer fürdenek, pedig sokuknál nincs is csapvíz. Én örülök annak, hogy te nem érzel szagokat, így egy csomó vizet spórolsz, csak hadd ne kelljen téged igényesnek nevezni, mert nem vagy az. Te magad vallottad be, hogy nagyon alacsonyak az igényeid.
2023. dec. 26. 10:55
 20/20 anonim ***** válasza:
8%
Kinek mi. Nekem bejon ha egy pasi kicsit igenytelen. Volt ugy, hogy 3 napig csak dugtunk es ki sem szalltunk az agybol. Kb hugyozni is az agyba csinaltuk.
2023. dec. 26. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!