Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek többsége miért igénytelen?
Természetesen tisztelet a kivtelnek, de meleg társkeresőkön rendszeresen látok magukra és/vagy a környezetükre teljesen igénytelen embereket.
Biztos a heteróknál is megvan ez a jelenség, de arról sajnos nem tudok nyilatkozni.
Én személy szerint minden nap fürdök, figyelek a higéniára, az arcomra, emellett az öltözködésemre is, és rendet is tartok magam után. De ez az igényesség - ami szerintem alapvető lenne - sok emberből hiányzik, de nem tudom miért. Nektek mik a tapasztalaitok?
És azt mégis honnan tudod hogy nem fürdik mindennap a másik?
Érzed a képernyőn keresztül a testszagát?? 😃😂
Nálam a beszédstílus az első.Ha már írásban sem tud fogalmazni,akkor nincs találkozás sem.
Találkozásnál az öltözet tisztasága,az egyéniséggel való egyezése és az,hogy egymásra figyel a két fél szintén fontos.Telefonnézegetőtől kapásból elköszönök, nem érdekel.
A dohányszagú, italszagú,agyonékszerezett,tetovált melegek taszítanak.
Ezekkel nem azt mondom,hogy kifent herceg legyen valaki,de korához,egyéniségéhez valóan öltözzön,viselkedjen és ne játssza meg magát.
A személyes ápoltságot nem is kellene kiemelni,azt gondolnám ez alap.Már egy társkereső képen lehet sokszor látni a piszkos körmöt,ahogy a telefont tartja. És WC-ben készult szelfi sem igazán jó ajánlás saját magáról.
Akkor végre válaszolok, mint érintett:
Azért nem fürdök naponta, mert teljesen feleslegesnek tartom, sőt szagokat se érzek, így aztán nem is érzem, hogy büdös lennék.
Ritkán vágom a körmöm, mert nem tartozik a kedvenc elfoglaltságaim köze, és amúgy se zavar, ha hosszú a körmöm.
Rondán öltözködöm, mert utálok új ruhákat hordani.
Azt vádat meg teljes mértékben visszautasítom, hogy ápolt embereket keresek az ápolatlanságom ellenére. Kifejezetten megmondom a leendő szexpartneremnek, hogy ápolatlan vagyok. Erre ők szoktak rinyálni, hogy "akkó fürggyé meg". Mert tetszek nekik képekről, és kívánnak engem, és akarnak találkozni. Szerintem szánalmas ez a gyere ide, takarodj viselkedés.
Jó pár száz meleggel találkoztam már életemben és jártam a lakásán.
Eskü nem volt még ilyen,
Olyan volt hogy épp felújítás volt, de az más.
És pár éve vettem észre hogy minden melegnek van illóolaj párologtatója ahol én jártam, és ezeket többnyire már a lépcsőházban is lehet érezni,
Illatgyertyák stb.
Bár én passzív pasikhoz járok.
Aktívokat nem ismerem,csak magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!