Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak többsége tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak többsége tényleg ennyivel jobban igénytelenek lettek, mint a nők, mert nem tudnak boldogok lenni egyedül?

Figyelt kérdés

Számomra hihetetlen sok férfinak annyi elég hogy vékony legyen, ha egy nő nincs elhizva már jó nő, de még a kövér nőkre is repülnek rá, sokkal jobban mint a kövér férfiakra a nők.

Én nekem sokkal nagyobbak az elvárásaim, lehet már túl nagyok is az sem jó tudom jól, és igen 6 éve szingli vagyok de teljesen jól érzem magam egyedül.

2022. febr. 16. 08:00
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
18%
Nem, a férfiaknak a közhiedelemmel ellentétben nem annyira fontos a külső. És elfogadóbbak, alkalmazkodóbbak. Ezt nevezed te igénytelenségnek. Nem csodálom, hogy 6 éve szingli vagy.
2022. febr. 16. 08:03
 2/33 A kérdező kommentje:

1. Akkor azt hiszem egy pszichológiai ténnyel vitatkozol, a FÉRFIAK JOBBAN VIZUÁLIS TÍPUSÚAK.

Ne nevettes már ez.. ide is sokkal több sírás jön férfiaktól hogy jó nőt szeretnék, valljuk be fontosabb nekünk..

Férfiak 90 százaléka ha kövérebb nő mellett van, rohanna a vékony nő után ha kikezdene vele..

2022. febr. 16. 08:14
 3/33 anonim ***** válasza:
34%

A valóságban: Igen. Rengeteg férfi borzasztóan leadta az igényét. Egyrészt azért, mert ha nem tenné ezt, egyedül maradna az elszállt női igények miatt. Másrészt azért, mert egyedül maradna, mert alig van már normális, színvonalas nő.

Nekem átlagosak az elvárásaim, amik manapság már extrának számítanak. Pl. legyen a nő intelligens, tájékozott, lehessen vele mindenről beszélni. Már erre a részre reagálnak a VALÓSÁGBAN NŐK úgy, hogy ezek bizony magas elvárások, mert kevés nő felel meg nekik.

A gyk-s világban: Tök mindegy mit írsz, ha férfi vagy, akkor kussolj és incel vagy. Itt akármilyen elvárást is írnak a férfiak, rájuk ugrik 10-20 elmebeteg nő és belekötnek minden apróságba, hogy aztán elszidhassák a férfit.

Volt már kérdés, ahol a férfinak nem voltak nagy elvárásai. Elszidták, hogy igénytelen. Volt olyan, hogy reális, nagyobb elvárásokat írt. Egyből elkezdték ekézni, hogy jajj, szűz-lúzer, ha annyira jó lenne, már rég talált volna barátnőt, biztos csak előadja, hogy ő normális srác. Ha valaki nagyot írt, természetesen automatikusan szidták, hogy nagyok az elvárásai.

Azt az itteni tévképzetet meg engedjük már el, hogy a férfiak vizuálisabb típusok. SEHOL nem hallani ezt valamiért, csak itt. A tinderes behúzások meg teljes mértékben cáfolják a dolgot. Ha a férfiak annyira vizuálisak, akkor miért húznak be 100-ból sokszor 50-80 nőt? A nők pedig miért húznak be 100-ból 1-10 férfit?

Itt miért mantrázza mindenki a saját nemének kényelmes tévképzeteket? Az incelek a sajátjaikat, a nők meg a másik oldalt. És tényleg mind a 2 csapat naponta megsimogatja a buksiját, hogy ők jól megmondták? Ijesztő.

2022. febr. 16. 08:30
 4/33 A kérdező kommentje:

Azt az itteni tévképzetet meg engedjük már el, hogy a férfiak vizuálisabb típusok. SEHOL nem hallani ezt valamiért, csak itt. A tinderes behúzások meg teljes mértékben cáfolják a dolgot. Ha a férfiak annyira vizuálisak, akkor miért húznak be 100-ból sokszor 50-80 nőt? A nők pedig miért húznak be 100-ból 1-10 férfit?

Szerintem egyszerű az oka, azért húzzák be mert mindegy csak lyuk legyen és ez lehet valóban felülírja a vizuális attitűdöt.. és igenis vizuálisabbak, nekünk jobban számít a külső, olvass pszichológiai könyveket.. nem én mondom.. Miért gyakoribb akkor a férfi magazinok modell lányokkal mint női magazinok modell félmeztelen férfiakkal, mert férfiaknak fontosabb a külső.. na ugye.. erre izgulunk..

2022. febr. 16. 08:39
 5/33 Noren1989 ***** válasza:
100%

Végülis csak megerősítésért írtad ki a kérdésed, ellenvéleményt meg nem fogadsz el.

Vàlaszom: "Tökkkéletesen igazad van!!!".

Amúgy miért van erre neked most szükséged, mondd?

2022. febr. 16. 08:39
 6/33 anonim ***** válasza:
88%

" FÉRFIAK JOBBAN VIZUÁLIS TÍPUSÚAK."

B.A.R.O.M.S.Á.G

A nők számára fontosabb a külső, már csak ha logikusan végiggondoljuk a dolgot akkor is.

A nők termékenysége limitált, nekik nem mindegy kitől vállalnak gyereket, ezért az elérhető legjobb genetikájú férfit keresik. Honnét tudják melyik ez a férfi? Hát onnét, hogy amelyik a legjobban néz ki. Nyilván ez a dolog relatív, mert egy topmodell külsejű csaj sokkal jobb férfiak közül válogathat, mint az átlag Mari a közértből.

Egy férfinek ilyen szempontból teljesen mindegy, mert elméleti síkon szinte végtelen mennyiségű nőt tud megtermékenyíteni. Ezért a férfiak kevésbé válogatósak külső terén. Nyilván ők is a lehető legszebbet keresik, de közel sem annyira finnyássak mint a nők. Ez tény. Kár rajta vitatkozni, az alapvető emberi szexuálbiológia így működik.

Pontozzatok le...

2022. febr. 16. 08:41
 7/33 anonim ***** válasza:
97%

5# +1

4# Figyu, a haverjaim csukott szemmel húznak minden nőt jobbra. Szerinted...? Sem a tinder, sem ez a szutyok oldal nem lesz mérvadó abban, hogyan működik egy férfi a valóságban, mik a férfiak valódi igényei. Számomra lehangoló, hogy valaki képes komolyan ezekre a platformokra hagyatkozni. És egyébként 4-esnek igaza van: csak a magadét mondod és ráadásul kioktató stílusban. Legyél is egyedül, ha ez így jó neked, mert engem meg ez a hozzáállás taszít egy nőben.

2022. febr. 16. 08:42
 8/33 A kérdező kommentje:
3. Jah és ha kevésbé számít a külső, akkor miért gyakoribb a gold digger nő mint férfi, mert a férfiaknak fontosabb a külső hogy pénzért inkább ad azért hogy csinos vékony lány legyen az életében mint egy nő..
2022. febr. 16. 08:43
 9/33 anonim ***** válasza:
82%
5-ösnek*
2022. febr. 16. 08:43
 10/33 anonim ***** válasza:
41%

"Szerintem egyszerű az oka, azért húzzák be mert mindegy csak lyuk legyen és ez lehet valóban felülírja a vizuális attitűdöt.."

Aham. Szóval, ami nem illik bele a tévképzetbe... Az is azért van, mert csak és kész, a tévképzet úgy van és kész. Fájdalmas ekkora logikátlanságokat olvasni. Egy szegény meg azért vesz 50 milliós lakást, mert szegény, ugye? Mert, kb. ekkora butaságot írtál.

Nem ír semmit felül az, hogy lyuk. Szexuálisan nem tud több millió férfit izgalomba hozni több millió olyan nő, akit nem találnak vonzónak.

"és igenis vizuálisabbak, nekünk jobban számít a külső, olvass pszichológiai könyveket.. nem én mondom.."

Olvastam. Sehol nem találkoztam ezzel, csak itt. Ja, meg a She cikkekben. Azt azért ne nevezzük nagy pszichológiai tartalomnak.

"Miért gyakoribb akkor a férfi magazinok modell lányokkal mint női magazinok modell félmeztelen férfiakkal, mert férfiaknak fontosabb a külső.."

Mert a férfiak ezt nyíltabban vállalják, a nők meg bármikor megkaphatják ingyen és élőben a magazinok tartalmát, csak fel kell menniük mondjuk tinderre.

"na ugye.. erre izgulunk.."

Igen. Pont úgy, ahogy a nők is izgulnak a férfiakra. Vagy ők nem szerinted? :O

#5-ösnek igaza van. Egy újabb kérdés, ahol csak a megerősítés a lényeg.

2022. febr. 16. 08:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!