Férfiak, akik egyedül élnek. Mindegyik rendetlen és a környezetére igénytelen?
Mivel Sheldon felcímkézte a címkézőgépet, hogy „címkézőgép” és az azon lévő címkét is, hogy „címke”, szerintem ő kicsit túltolta a rendezettséget :D
Nekem volt férfi lakótársam (semmi több nem volt köztünk), ugyanúgy takarított, rendet tartott, mint én. Azért is jöttünk ki jól, mert én is hàklis vagyok a rendre, tisztaságra.
Aztán nem egy ismerősöm van, aki egyedül él (t), igényes, tiszta, rendes.
A párom is ilyen, nem segít nekem, hanem együtt csinálunk mindent. Neki is pont olyan igénye van ezekben a dolgokban, mint nekem. Ez nem nem kérdése, hanem embertől függ.
nem, csak én..de én nagyon
igénytelen az nem vagyok, van ízlésem és elvárásom de rendetlen vagyok rendesen..
ruhák begyűrve mély fiókokba vagy szétdobálva mindenfelé..
ágy úgyhagyva ahogy elstartoltam belőle..
szobában szekrény tetején ujjnyi por..
irodában teljes káosz, skiccek, számítások mindenhol, rossz tollak félbetörve lent a földön..
okostelefonban össze-vissza kontaktlista, külföldi nevek magyar sorrendben, magyarok külföldiben..
3 napos mosatlan vagy 10 napos szennyes..mondjuk ezeknek mindig "stabil" az állapota tehát nem bomlik semmi csak gyűjtögetem..
tisztán főzöm ész öltözöm csak időhatékony is vagyok egyben..
nekem belefér több, szenvedéllyel végzett szakma és hobbi a barátaim mellett is..
igen, rendetlen, rumlis, gettó de nem is várom, hogy valaki kiganézzon, megcsinálom x időnként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!