Az olyan emberek maradnak egyedül, mint én?
Olyan különcnek érzem magam állandóan. Sokan azt hiszik unalmas vagyok, pedig csak érzem, hogy nem jövök ki velük és továbbá untat a beszélgetés pl. a szaktársaimmal, nem is erőltetem a dolgot. Valami hülyeségen nevetnek, én nem nevetek, fiúkról beszélnek, én nem, selfieket csinálnak, gyűlölöm, valami egyetemi programban rész akarnak venni, én nem - ilyenkor úgy érzem magam mintha lennék vagy 50. 19 vagyok, eddig kb. 3 emberrel találkoztam, akikkel őszintén jól éreztem magam. Lányokkal kevésbé jövök ki, nem tudom, talán mert ők jobban nyomatják a felszínes viselkedést, én pedig nem vagyok rá a hajlandó. Fiúk meg általában lányként tekintenek ám, és nem mondjuk barátként... Nagyon el vagyok keseredve, hogy mindig magányos leszek... Úgy értem, általában vannak körülöttem emberek, akikkel beszélhetek meg találkozhatok, de 99%ban nem érzem azt, hogy vele lehetek önmagam vagy hogy őszintén jól érezném magam, vagy hogy őszinte lenne a nevetésem
Túlgondolom? MI BAJOM VAN
Dettó csak F/20
A fő kérdésedre válaszolva inkabb azt mondanám, hogy az olyan emberek mint te találnak 0-2 igazbarátot a sok "sima" barát helyett. Nincs veled semmi baj csak egyszerűen más vagy mint az átlag, és más spektrumon mozogsz. Ebben persze az a nehéz, hogy nem könnyű ilyen barátokra lelned, de tudod nagy munka nagy jutalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!