Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak többsége tényleg ennyivel jobban igénytelenek lettek, mint a nők, mert nem tudnak boldogok lenni egyedül?
Számomra hihetetlen sok férfinak annyi elég hogy vékony legyen, ha egy nő nincs elhizva már jó nő, de még a kövér nőkre is repülnek rá, sokkal jobban mint a kövér férfiakra a nők.
Én nekem sokkal nagyobbak az elvárásaim, lehet már túl nagyok is az sem jó tudom jól, és igen 6 éve szingli vagyok de teljesen jól érzem magam egyedül.
#7: A férfiak egy része csukott szemmel húzkod, a nők egy része meg aranyásó. Ne ezeket a szélsőségeket okoljuk már az átlagért.
De, oké, erre nem hagyatkozhatunk... Akkor, mire hagyatkozzunk? Hogy anyám kiakad, hogy mennyire lementek a férfiak igényei a fiataloknál és mennyire sok az igénytelen fiatal csaj? Erre sem lehet, mert az itteni nőket sérti és nem fogadják el. Szóval, mire hagyatkozzunk?
11# Nem okolok senkit, egyszerűen egy elég általános jelenséget neveztem meg. A csukott szemmel jobbra húzogatás pedig szerintem az egyetlen ésszerű válasz a tinder működésére, mert aki huzamosabb ideig használja, az pontosan tudja, hogy legalább annyira komolyan vehetetlen, mint ha anonim ismerkednél lányokkal olyan dumákkal, hogy "szia mizu akarsz d.gni?" Mert kb ez az oldal nívója. Aki komolyan veszi, az előbb utóbb hatalmas pofonokat fog kapni és rajön, hogy nem ér többet az egész annál, mint hogy részegen maszkot a szemére húzva húzogasson jobbra-balra felelsz vagy merszben, feldobva ezzel az estét.
Pontosan tudom, miről beszélek: nem fogok sokat beszélni magamról, maradjunk annyiban, hogy talán egyetlen rossz férfi-sztereotíipát sem testesítek meg, mégis ugyanez volt az élményem anno amikor a tindert használtam (legalábbis idehaza) és sosem onnan kerültek ki a párjaim.
#12: Annyira komolyan vehetetlen, hogy szóljak azoknak az ismerőseimnek, akik ott találtak komoly kapcsolatot, hogy szakítsanak gyorsan? :O
A tinder valóban felszínes, a tinderen valóban sok a kattant és a nyomi. DE, a tinderre valós, hús-vér személyek regisztrálnak fel.
13# Hát én sem lehettem százas, hogy oda regisztráltam :'D
Hajtott a kíváncsiság, no meg az unalom, ami mint tudjuk, nagy úr
Itt inkább az a kérdés, hogy te mire fel tartod magad annyira különlegesnek, hogy 6 éve nem akad kanid?
Haverom lánya sipítozott, hogy az apja vegyen neki valami 60+ ezres cipőt. Apja mondta, hogy nem, mire a lány: Akkor megyek mezítláb!
Érdekes, másnap reggel mégis felvette a régi, olcsóbb bakancsot.
A férfiaknak szüksége van nőkre a boldogsághoz. Jobban, mint amennyire a nőknek férfiakra. Ez mozgatta az utóbbi 10000 évben a civilizáció történelmét. Amikor a férfiak nem jutottak nőkhöz háborúkat indítottak egymás ellen, vallásokat találtak fel, vagy tudományos fejlődéssel nyomták le a másikat.
Ma annyi változott, hogy háborúk helyett ott a Fortnite, vallás helyett meg a bitcoinozás. Azok a férfiak, akik korábban tudományos fejlődést hoztak volna, ma az incel oldalakon gyártják az elméleteket.
Sajnos ezt látom, remélem a jövőben ez változni fog és a férfiak kiállnak magukért.
16# Szerintem az incelség inkább a vallási fanatizmussal áll rokonságban, mintsem a tudományos fejlődés élharcosaival :D
Mohamed lehetett ilyen klasszikus incel. Nem jóképű, ellenben kurvára átszellemült és ihletett.
De amúgy igen: a háborúkat mindig is nyersanyagok, területek és nők birtoklásáért vívták.
"a háborúkat mindig is nyersanyagok, területek és nők birtoklásáért vívták."
A nyersanyagok és a területek is a nők miatt kellettek.
Gondoljunk bele, ha nincsenek nők, vagy nem kell a férfiaknak versenyezni egymással értük, akkor nem kellen folyamatosan újabb és újabb nyersanyagokat "mozgósítani", mert mindenki megelégedne azzal ami van.
A világot a punci hajtja. Emiatt kell a pénz, az erőforrás és minden egyéb dolog. Az ösztönözs szaporodási kényszer okoz mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!