Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A barátomnak mindent, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak mindent, de tényleg mindent megadtam, de mégis megcsalt. Miért? 18/f

Figyelt kérdés
2023. dec. 22. 19:03
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
97%

Ennek számos oka lehet.

Talán pont az volt a baj, hogy nagyon kiszolgáltad, így hamar unalmas lettél.

Vagy egyszerűen ő nem monogám típus. Vannak ilyenek, bármit csinálsz, bármit mondasz nekik, kell nekik az új partner. Nem állapodnak meg soha.

2023. dec. 22. 19:10
 2/21 A kérdező kommentje:
De szoptam gumi nélkül, lenyeltem neki, engedtem a fenekembe, kikötözhetett, lovagoltam is...
2023. dec. 22. 19:15
 3/21 anonim ***** válasza:
79%

Annak idején egy barátom ezt mondta :

Ha felmész egy magas hegyre,lenézel,akkor mit látsz?

Erre sok mindent lehetett volna mondani,de ő ezt felelte :

Megcsalókat és megcsaltakat, elhagyókat és elhagyottakat.

Nincs olyan ember,aki valamelyik szerepet ne kapná meg életében.Sőt,lehet mind a kettőt !

Még nagyon fiatal vagy,lesz még jó kapcsolatod.De a megcsalás és elhagyás mindenkinél ott van a kalapban.Ezzel számolni kell...

Rengeteg példa mindenfelé,mindenhol,mindenkinél.

2023. dec. 22. 19:18
 4/21 anonim ***** válasza:
98%
Nem a te hibád, nem azért csalt meg mert kevés voltál neki, hanem mert egy gerinctelen féreg, akinek csak a farok kell. :D
2023. dec. 22. 19:18
 5/21 anonim ***** válasza:
97%
Most olvasva, te teljesen alárendelted magad, ez unalmassá vált.Sosem szabad szolgának lenni, néha kell,hogy a másik kínlódjon,hogy megkapjon,az értékesebb és okosabb is.
2023. dec. 22. 19:19
 6/21 anonim ***** válasza:
97%
Mert aki elvárja, hogy becsicskulj neki, és szemernyit sincs tekintettel a te vágyaidra és igényeidre, az nem szeret. Jótanács: eleve zárd ki az olyanokat, akik az akaratod ellenére erőltetnek bármit is. Mert hiába teszed meg, látod, hogy ettől nem fognak megbecsülni. Aki meg megbecsül, az nem fog a szexbabájaként tartani.
2023. dec. 22. 19:28
 7/21 A kérdező kommentje:
Pedig volt, hogy másnap alig bírtam lábraállni.
2023. dec. 22. 19:48
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves a barátod?
2023. dec. 22. 19:51
 9/21 anonim ***** válasza:
97%

Na, akkor kellett volna otthagyni a francba.

Értem én, hogy passzív vagy, de most orientációtól és prefenrenxiától függetlenül: egy szerelem nem arról szól, hogy az egyik a másiknak az elnyomott csicskása. És bizony neked is ki kell állnod magadért! Olyat, aki rokkanttá dug, majd eldob, bárhol találhatsz... az ilyenhez nem kell ragaszkodni. Majd ha találsz valakit, aki emberszámba vesz, megbecsül, szeret, és figyelmes veled, na ő az, akihez majd ragaszkodni kell!

2023. dec. 22. 19:57
 10/21 anonim ***** válasza:
76%

Te is tudod 9-es válaszoló, hogy aki emberszámba veszi a másikat,szereti,figyelmes annak mennyi értéke van a mai meleg világban...

Sokan tudnánk erről beszélni,akiket egy ilyen bunkó dugógépért dobtak el.

2023. dec. 22. 20:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!