Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megígérsz valakinek egy találkozót úgy, hogy az biztos jó lesz, és biztos nem fogod visszamondani, majd mégis visszamondod, akkor nem gondolod, hogy illendő lenne valamivel kompenzálni a másikat, különösen ha áldozatot hozott a találkozóért?
Ha nyomós okkal kéne lemondanom, akkor a másikat kérném meg egy új időpont megadására, ami neki megfelel és ahhoz alkalmazkodom.
Ha pedig "csak úgy" mondanám le, akkor nem volna pofám már találkozni vele.
Sosem szerettem, ha valaki miattam családi vagy munkahelyi dolgait lemondja,vagy átszervezi. Nyilván egy kapcsolatban ez más jellegű.
Mindig mindenkinek azt mondtam, első a család és a munkahely, minden utána !
Talán azt elfelejtettem leírni a válaszban,hogy nem az alkalmi érdekelt sosem. Amit írtam, az kapcsolati ismerkedésre, randizásra vonatkozik !
# 2
Ezen ne is gondolkodj rengeteg ilyen pasi van,tapasztalat de szerintem aki él mindenki belefutott már nem 1 ilyenbe.
Sok pasi az utolsó idő pontig is elhúzza, akár hetekig.
Nekik ennyi adatott álmodoznak kapcsolatról, szexről
De mi Magyarországon élünk és itt a melegek 90%nem vállalja fel magát, én ezzel magyarázom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!