Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív srácok, nektek kizáró ok, ha az aktív fél alacsonyabb nálatok?
Figyelt kérdés
2023. dec. 4. 00:21
2/14 anonim válasza:
A sörös korsót rá lehessen tenni. Az a jó méret.
3/14 anonim válasza:
Nem kizáró ok.
Elég magas vagyok, nem találkoztam nálam magasabb aktívval.
4/14 anonim válasza:
Nem a magasság számít. Amúgy sincs magasság az ágyban 🙂😀😀
Így nem kizáró ok.
5/14 anonim válasza:
Nem kizáró ok. A leghelyesebb srác, akivel voltam egy nagyon alacsony kis fiú volt, bőven 170 alatt. Olyan 162-163 körül lehetett, egy fejjel alacsonyabb volt tőlem. Gyönyörűszép volt mindene. Az arca, a mosolya, a szeme, a sportos testalkata és igen, ott lenn is szép nagy volt minden. A legszebb srác volt, akivel valaha voltam, tökéletes volt az összkép.
6/14 anonim válasza:
Nekem igen, bocsi. Vagyis nem kizáró ok, de valamivel nagyon le kell vennie a lábamról az aktívnak ez esetben. Ugyanez vonatkozik a testalkatra, felépítésre. Nem tudom elképzelni, nem hoz lázba, hogy egy nálam alacsonyabb és/vagy gyengébb fizikumú aktív döngessen.
8/14 anonim válasza:
Ellenkezőleg. Majdnem 2 méter vagyok, és azért testes is
Ha nálam kisebb/vékonyabb, és főleg, ha nagyobb farkú az illető, akkor extrán izgat hogy magáévá tesz
jelentkezők írhatnak
9/14 anonim válasza:
192 cm passzív src vagyok engem nem zavar lehet nagyobb is alacsonyabb is
10/14 anonim válasza:
Korábban nem volt lényeges számomra, az exeim (4) mind alacsonyabak voltak tőlem. Manapság, ha választanom kéne mindenképp legyen 180 cm felett legyen.
31/F/P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!