Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizáró ok, ha a barátnőd magasabb/alacsonyabb mint te? A leszbikusokat, biket is annyira frusztrálja ez mint a férfiakat?
Pont nem, de mondjuk kb.ra lehet ugyanaz.
De én itt most a 165/180as párokról beszélek. Ami így drasztikus különbség, már le kell hozzá hajolni.
Én alapvetően szeretem, ha az adott barátnőm kb egy fejjel vagy többel magasabb nálam (163 cm vagyok szóval átlag magasságú). De az sem zavar ha alacsonyabb vagy egymagas velem. Szóval tök mindegy a magasság. Csak szeressem és ő is engem :D
18/L/L
Az előző barátnőm majdnem 20 centivel alacsonyabb volt mint én, és fiúsabb volt, de engem nem zavart. Az már igen, hogy nem bírta eldönteni, hogy zavarja-e ha van rajtam magassarkú vagy nem...
A jelenlegi párom csak 1-2 centivel alacsonyabb, azért így sokkal kényelmesebb :)
Ha viszont valaki sokkal magasabb nálam az idegesít :D De 173 vagyok, szóval ez nem nagyon fordul elő :D
Ja egyébként a jelenlegi barátnőmet nem zavarja ha magassarkút veszek fel. Egyáltalán nem érdekli, hogy olyankor azért jóval magasabb vagyok :D
Hetes
Én 160 cm vagyok, és egyszerűen imádom a magasabb nőket. Ha valaki alacsonyabb nálam, azt már nem szeretem :D
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!