Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pisiszex volt már nektek?Ha igen milyen volt?
Figyelt kérdés
Csak testre, vagy arcra/szájba is?2023. nov. 12. 17:02
1/5 Jani Belucci válasza:
Volt már mindenhová, minden szerepben. Testre, arcra, szájba, lenyelve, seggbe. Én nagyon élvezem.
2/5 A kérdező kommentje:
És miután lenyelted, nem lettél beteg, valami fertőzést nem kaptál?
2023. nov. 12. 18:08
3/5 Jani Belucci válasza:
Semmi bajom nem lett. Nyilván nem steril, ahogy sokan hiszik, de nem is veszélyes, hacsak a másiknak nincs valami hugyúti fertőzése.
4/5 anonim válasza:
Punciba volt es en lepisiltem a farkat (szex kozben termeszetesen)
5/5 anonim válasza:
Volt egy barátom akinek ilyen fétishe volt. Elösször csak azt szerette nézni ahogy pisilek. Aztán később jött azzal, hogy le akar pisilni. Az elején nagyon elzárkoztam tőle, nem is akartam hallani róla.. de később már annyit megengedtem, hogy a combomra engedje. Máshova nem engedtem neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!