Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Pasim belepisilne a fenekembe,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasim belepisilne a fenekembe, vélemény?

Figyelt kérdés
pasim szeretne belepisilni a fenekembe de nekem ez furcsa mert még ha ki is mosom előtte magam ez olyan mint egy extra beöntés, vagy nem ? és hát az elég gáz lenen, de viszont amúgy engem is izgat a dolog. Akinek már csináltak ilyet az eltudná mondani milyen volt

2020. júl. 5. 17:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
98%
Ez kicsit perverz, de olyan lehet, mint egy beöntés.
2020. júl. 5. 17:31
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
Tényleg perverz kicsit. Ha ezt fokozni akarod, akkor kérd meg, hogy mosson ki ő természetesen beöntés helyett.:D Na jó, az már tényleg elég perverz lenne.
2020. júl. 5. 17:59
 3/15 anonim ***** válasza:
67%
#2-es ez ugyanolyan kamu kérdés mint a hetero kategóriában a sok "hogyan tágítsam a lukam"-féle incel kérdések.
2020. júl. 5. 18:03
 4/15 anonim ***** válasza:
14%
Ha a helyesírással foglalkoznál annyit, mint az aberrált szexuális vágyakkal...
2020. júl. 5. 18:19
 5/15 anonim ***** válasza:
91%
Álló farokkal pisilni?
2020. júl. 5. 19:08
 6/15 BB_ ***** válasza:
87%

Engem is marhára érdekel, de a párom nem az a kísérletezős fajta...:)

26f

2020. júl. 5. 20:56
 7/15 anonim ***** válasza:
83%

Hát igen :-) Én játszottam ilyeneket sokat.

És mondhatom isteni játék, mert nem az a tipikus ösztön-fajfenntartódugás kategória.

Le kell teriteni az ágyat egy gumirozott lepedővel, ami nem ereszti át a nedvességet, és hajrá, bármit bárhova.

Ign, lehet álló farokkal pisilni.

Az hogy beöntés után vagy análkül, semmi jelentősége hidd el. Na és ha kicsit kakis lesz a farka, nem mindegy ?

Az ottani és akkori élvezet mindent visz. Nem kell túltudományoskodni és filózni, hogy mi lesz akkor ha ....

2020. júl. 6. 06:12
 8/15 anonim ***** válasza:
98%
Soha nem volt alkalmam kipróbálni, de szívesen benne lennék pisiszexben.
2020. júl. 6. 07:04
 9/15 anonim ***** válasza:
16%
pfuj
2020. júl. 7. 11:38
 10/15 anonim ***** válasza:
98%
Lehet álló farokkal pisilni. A barátommal egyszer csináltunk ilyet. Nagyon kevés dolog van, amit 10 év alatt nem próbáltunk ki. Szerintem gondolat szintjén izgalmas és perverz, ahogy a lüktető tűzforró álló fsszal belédpisil. A valóságban én ebből annyit érzékeltem, hogy miután elment bennem, tovább bennem maradt, majd egyszercsak valami forróság elöntött odabent -ugye belémhugyozott- és utána nagyon ki kellett mennem a wc-re kinyomni a pisijét magamból. Érdekes élmény volt.
2020. júl. 7. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!