Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mosás előtt belepisilni az alsómba, nadrágomba mennyire normális, elfogadható?
Figyelt kérdés
Mosás előtt beleállok a kádba, vagy teszek magam alá mosnivaló ruhát vagy törölközőt, és amikor már nagyon kell, akkor elengedem. Rettenetesen jó érzés a kellemes melegség, ahogy szétárad a pisi. Közben néha megállítom, és az újraindítás még jobb, mert olyan, mintha nem tudnám visszatartani, és úgy pisilnék be.2018. nov. 10. 10:17
1/14 anonim válasza:
Te beteg vagy. Azonnal pszihológus.
2/14 anonim válasza:
Ez is egy fétis én is szeretem. Meg jópár partnerem is ilyen vagy olyan módon. Nem ártasz vele senkinek. Kicsit fura de rengeteg fura dolog van.
Szerintem nyugodtam csináld ha élvezed.
3/14 anonim válasza:
Nem mondanám normálisnak, de ha ez téged izgat akk csinald.
4/14 A kérdező kommentje:
Már kell pisilnem, nemsokára sort is kerítek rá :D
2018. nov. 10. 10:38
5/14 anonim válasza:
Ti mind betegek vagytok...már akik ezt szeretik csinálni. Mért jó vissza menni csecsemő korba. Teljesen felesleges volt titeket szobatisztaságra nevelni.
6/14 anonim válasza:
Ha neked tetszik, teljes mértékben normális és elfogadhat, neked ez a fétised, ennyi...
7/14 anonim válasza:
Ha magad alá szarsz, minket az se zavar.
8/14 anonim válasza:
Nagyon beteg vagy ez nem normális
9/14 anonim válasza:
Istenem és ilyen emberek között élünk. 🤦♂️
A másik fele meg aki biztatja......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!