Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, hogy szinte nem telik el úgy egy óra, hogy ne jusson eszembe a szex?
Ha alvás közben is felkelek ez az első ami eszembe jut, meg persze reggel is. És szinte egész éjjel merev.
Már nagyon idegesítő ez, főleg hogy nincs kivel szexeljek, néha azt érzem megbolondulok, minden nap önkielégítek pedig.
Mostanában nagyon erős szexuális vágyat érzek, korábban nem volt ennyire. Ennek nem korábban kellett volna lennie úgy 17-18 éves korban?
21f
Azért van, mert szűz vagy.
Ha lesz rendszeres nemi életed, ez is elmúlik
Én nőként vagyok olyan helyzetben, mint te.
Próbálok ezzel együtt élni, bár néha nehezen megy a koncentráció a mindennapi feladatok során.
Ettől függetlenül furcsa pajkossággal tölt el, hogy emberek közt vagyok de nekik fogalmuk sincs mi jár a fejemben.
21L
Nem normàlis hogy nem tudsz egy partnert keresni, találni.
Ne lêgy ennyire êletképtelen, mert sok csaj pont arra vár hogy össze jöjjön valakivel .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!