Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorító vagyok, amiért ez eszembe jutott, de nem tudok szabadulni a gondolattól?
Van egy férfi már az életemben, aki habár nem hiszem, hogy szeret, de nagyon jó hozzám (kedves, többnyire figyelmes), bár vannak gondjaink. Nem vagyunk egy igazi pár, annyi hogy beszélgetünk, szexelünk, együtt alszunk...esetleg vacsorázik nálam, ha olyant főztem, ami neki tetszik.
Viszont van egy srác, aki tetszik. De azt hiszem hiába jófej, segítőkész meg minden...ez csak szex lenne. És valahogy vonz a gondolat, hogy egy idő után, ha úgy alakul "hagyjam magam táncbavinni"...
Ez nem jó, ugye? Undorító, mocskos ember vagyok?
Érdekes egy "kapcsolatot" írtál le.
Miért lennél attól undorító, hogy szexelsz valakivel? Nem értem? Nem tudom újdonságot árulok-e el, de mások is csinálnak ilyet. :)
Ha a másikkal is leginkább csak szex van, nem tökmindegy?
Itt az emberek egymás s@gglyukába vizelnek, Te meg egy kis szex miatt ásod el magad?
Hát mert ha van egy már, akkor minek nekem még egy??
Magam sem tudom... De valahogy mégis vonz.
Én a harmincas éveim derekán járok, és már egy ideje “kiélős” korszakot tartok. Van egy egyetemistám a szomszédból, van egy nálam idősebb állandó szexpartnerem is, és ha úgy hozza az élet, hogy valaki még be szeretne férkőzni az ágyamba, nem tiltakozom.
Őszintén teszek rá, hogy ki mit gondol, mondjuk azért vannak páran, akik ribinek tartanak, de nem érdekel. Ha a pasiknak lehet, nekünk is lehet.
Én 22 vagyok. :)
Nem vagyok egy össze-vissza fajta...de néha van aki annyira vonzó, hogy nagyon nehéz nem gondolni rá. Viszont ettől nem érzem magam valami jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!