Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, akikinek bejön a pisiszex másik sráccal: Mit élveztek benne, mi az ami leginkább szexuális örömöt okoz?
Maga a szokatlanság.
Hogy a másik élvezi.
Bizalom, teljes átadás érzése.
Dominancia érzése, vagy épp az alárendeltségé.
Már több helyen megírtam, hogy én is élvezem a pisiszexet. Azonban én különbséget teszek a vizelet és a húgy között. Az utóbbi büdös, erősen sós ízű, ammoniák szagú. Vannak, akik épp ezt szeretik. Én a partnerrel előbb jól kiöblítem a veséket. Ezt kb 2 l víz elfogyasztása után el is lehet érni. Ennyit persze nem egyszerre, hanem apránként kell meginni. A végére a pisi szintelen, szagtalan lesz. Egyáltalán nem undorító. Ilyenkor már izgató egymás lepisilése vagy bepisilés. Lenyelni sem undorító. Vannak, akik elhatárolódnak az élvezetnek és gyönyörszerzésnek ettől a formájától. Senkit nem akarok rábeszélni. De az is igaz, hogy sokan hódolnak, úgy heterók mint homók, a szexuális élvezet eme formájának. Fontos, hogy egyik fél se legyen beteg, ne szedjen gyógyszert. A megfelelő táplálkozással befolyásolni lehet a vizelet ízét. Gyümölcslé, üdítőital, általában édes folyadék kellemessé teszi a ízét. Sör, bor, kávé nem ajánlott. Legalábbis én szerintem. Tapasztalatom szerint az ananászlé befolyásolja leggyorsabban és a legjobban a pisi ízét. Kellemes, enyhén édes lesz tőle.
Kiváncsi vagyok, másnak milyen tapasztalatai vannak.
Mi bepisilünk és lepisiljük egymást.
Mivel mindketten csináljuk szinte gyerek korunk óta, nem volt kérdés hogy együtt is.
Intim,kellemes,perverz egyben.
Ha gondolatban tetszik,nem fogod megbánni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!