Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, nektek a pisiszex az még belefér vagy túl sok?
Figyelt kérdés
A minap társkeresőn egy jadár ezzel keresett meg engem, és ez nem az első alkalom. Csak nállam nem fekszik ez és ez egy bevett dolog vagy hogy van ez? :DD2021. máj. 11. 23:02
1/9 anonim válasza:
Egy alfahímmel igen, hogy így is mutathassa dominanciáját... alapvetően nem
5/9 anonim válasza:
Engem kért már meg srác arra hogy hugyozzam le miután leszopott. Megtettem, nem kerül semmibe.
Most én is kérdezek:
Mi az a jadár? Meg az hogy nálllllam? :D
6/9 A kérdező kommentje:
Jadár? :D életemben nem hallottam ilyenről.
Egyébként köszi az eddigi válaszokat!
2021. máj. 12. 14:04
7/9 anonim válasza:
Nekem nem. Engem már az is feszélyez, ha vki a wc-ben készült fotót tölt fel. Noha hasonló testtájakat használ a ffi ha meleg, ill, ha wc-n van, nekem a kettő valahogyan ég és föld.
8/9 anonim válasza:
Ha annyira izgatja, akkor a zuhany alatt kipróbálhatjuk, de számomra teljesen semleges.
9/9 anonim válasza:
Számomra semleges, de ha a partnernek ez lenne a vágya, megtenném a kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!