Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Pisiszex kérdés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pisiszex kérdés?

Figyelt kérdés
Ha úgy próbálnánk ki a pisiszexet (szájba is), hogy előtte kb. két órával elmennénk pisilni és ezután nagyon sok folyadékot innánk, ananászlevet is, akkor nem lenne sós a vizelet egyáltalán, vagy csak nagyon kicsit? Olyanok válaszát várom, akik már próbálták így.
2019. dec. 7. 16:06
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Akit izgat ez a téma, annak nem kell föltétlenül ananászlevet inni. Én anélkül is szeretem lepisilni a másikat és viszont. Majd ha föláll, akkor már közös hoki.
2019. dec. 7. 16:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Azért szeretnénk így kipróbálni, mert szájba is szeretném, és engem zavar a nagyon sós íz. Ha csak testre megy, úgy értelemszerűen nincs szükség ilyen előkészületekre 😉 Ezért érdekel, hogy le lehet-e ilyen módon csökkenteni a sós ízt.
2019. dec. 7. 16:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Inkább igyatok egész nap sok folyadékot, hogy amikor a szájba megy, addigra már nagyon tuszta legyen. Nem hiszem, hogy egyszeri rohamivással el tudjátok érni a kívánt hatást.
2019. dec. 7. 17:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Így van, egész nap, és sok vizet. Attól teljesen semleges lesz.
2019. dec. 7. 17:46
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Attól is függ hogy mit és mikor ettél. Az akció előtt néhány (3-4) óràval már nem ajánlott enni, pláne nehéz marha- vagy disznóhúsos ételeket. Rengeteg folyadék kell. Mi a párommal mindig figyelemmel követjük a vizelet színét előtte, hogy ne legyen kellemetlen. ez egy 5-6 pisilésnél kitisztul már. Ajánlom a tőzegáfonyát tea és egyéb táplálékkiegészítő formàban. Nagyon jól színtelenítik szagtalanítják a húgyot. Azonban lehetőleg vízet és ne üdítőt kávét stb igyunk mert ezek is módosítják a vizelet tulajdonságait. Párom nyeli is ezért amennyire lehet figyelünk a higiéniára. Habár nem kockázatmentes a szex ezen módja, de megjegyzem hogy több mint egy éve csináljuk havonta 6szor 7szer is vagy többször, nyeli olyankor rendesen és nem tapasztaltunk egészségkárosító hatást. (lekopogom)

Ha azonban beteg vagy, vagy gyógyszert szedsz (bizonyos gyógyszerhatóanyagok, méreganyagok a vizelettel választódnak ki) vagy nem törődtök a húgy tisztaságával könnyen fertőzhetitek egymást.

Az ananászlé szerintem az ondó ízét befolyásolja csak, a zellerhez hasonlóan megédesíti. Jó szórakozást!

2020. jan. 14. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!