Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik pisiszexelnek,nem félnek a fertőzésektől?
Figyelt kérdés
2022. szept. 12. 10:06
1/19 anonim válasza:
Ha egészséges vagy és nincsen hólyaghurutod, illetve vesemedencegyulladáaod, akkor maga a vizelet az steril. Nem lehet benne se baktérium, se vírus. Így fertőzést sem tudsz összeszedni.
2/19 anonim válasza:
nálam még soha nem fordult elő ebből fertőzés, inkább ízlés kérdése a dolog
3/19 A kérdező kommentje:
És,ha szembe jut?
2022. szept. 12. 10:13
4/19 anonim válasza:
Okosan mértékkel, ennyi a titka!
Lány vagy kérdező:
5/19 anonim válasza:
igen lány, és irj is neki h szeretnéd lehogyozni, vagy hugyozzon ő szájba. félelmetes h mennyi elmebeteg pasi van itt, akik mindenre azonnal privátot irnak, ráadásul ordenáré módon..
6/19 anonim válasza:
Szerintem akkor sem, ha szembe jut. Vizeletben nem található meg sem a hepatitis, sem a hiv vírus. Azokat is csak vérből lehet kimutatni, vizeletből nem. A vese nem választ ki patogén kórokozókat. Vagy nem tudom, hogy pontosan mire is vagy kíváncsi.
7/19 anonim válasza:
Engem semmilyen szinten nem vonz ez a dolog, épp ellenkezőleg. Viszont ha azt nézzük hogy Bear Grylls hányszor itta meg a sajátját és még mindig él, valszeg nem annyira veszélyes. 😆
8/19 anonim válasza:
ma 10:32
Miért idegeskedsz!
Nem írtam neki privátot! Csak kérdés volt! Neked ez most boldogság hogy beszólhattál ugye!
9/19 A kérdező kommentje:
Nem lány vagyok,a kategóriából egyértelmű,de jelentősége nincs.
Azt gondolnám heteróknál ritkább.
2022. szept. 12. 10:46
10/19 A kérdező kommentje:
Planetromeon sokaknál be van jelölve a "water sport"
2022. szept. 12. 10:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!