Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik pisiszexelnek,nem félnek a fertőzésektől?
Ahogy fent is írják ha nincs a partnerednek valami fertőző betegsége akkor nem kapsz el semmit. Viszont viszonylag kevés ember szokott akut hólyag, vagy vesegyulladással nekiállni dugni 😅
Nincs probléma azzal sem ha szembe megy, nem olyan magas az ammóniatartalma.
Komolyabb bajod nem lehet, max átmenetileg kicsit bepirosodik a szemed, ha belemegy. Nekem ez csak aktívként jön be, ha a másik fél kéri, de voltam egyszer egy sráccal, aki saját terméssel mosta reggelente az arcát. Kicsit meglepődtem, de gusztus dolga. Az egészben van egy kis alá/felérendeltség, ebből azért ki lehet hozni ezt-azt :D
13 evesen általánosban gyűlöltük az egyik tanárt, tudtuk, hogy bringával jár és hol zárja le, haverokkal a kormányt és nyerget rendszeresen lehugyoztuk és kifejezetten jó érzéssel töltött el 🤣
"#14 mit értesz azon, hogy kóros? Nem lettem tole beteg."
Hát kb mindent.. Kiválasztja a vese a dolgokat, az egy végtermék. Mérgeket tartalmaz. Szerintem kóros agyilag is és egészségügyileg is.
15/17: de, most elképesztően szégyenlem magam, talán forró salakot is kéne ennem. És iskolázatlan is vagyok persze.
Véletlenül sem lehetett anno egy tróger tanár... lehet őt kellett volna lehugyozni, nem a biciklijét. 😅
Kicsit csapjuk fel a biológia tankönyvet! A vese méregtelenít, vagyis vizelettel együtt távozik a szervezetben felhalmozódott ionok, epefesték stb. Ezek nem mérgezőek. Akkor van bibi ha az illető gyógyszert szed, ugyanis egyes gyógyszereket szintén a vese választ ki. Ha az illető egészséges, nem szed semmilyen gyógyszert és elegendő folyadékot fogyaszt (napi 2-3 litert), akkor a vizelete szinte csak vizet tartalmaz, színe pedig áttetsző. Nyilván az megint kóros, ha valakinek a napi folyadék bevitele fél liter, a vizelete meg sötét sárga és bűzös.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!