Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, akik párkapcsolatban vagytok, kinek milyen a kapcsolata a párja édesanyjával (anyósával)?

Nálunk felemás a helyzet. Nekem nincs kapcsolatom az anyósommal, mert sem ő sem a párom nővére nem fogadnak el minket. Tudomásul veszik, de kényelmetlennek, kellemetlennek, kínosnak érzik azt, hogy együtt vagyunk, illetve hogy a fiuk meleg. Após már nem él.
Az én anyám és az én tesóm viszont teljes mértékben egyenrangú családtagnak tekintik a páromat és nagyon kedvelik, szeretik őt. Szoktunk közösen átmenni az én anyámhoz is, együtt ünnepelünk, szülinapozunk, névnapozunk, közösen karácsonyozunk nálunk vagy anyuéknál, közösen járunk tesómhoz külföldre, szóval az én oldalamról minden oké. A másik oldal a neccesebb. Velük nincs kontaktom. A párom hazajár meglátogatni őket, hiszen mégiscsak a családja, de én nem megyek vele, mert érzem, hogy nem látnak szívesen. Nem velem van a bajuk, hanem a helyzettel. Amúgy engem kedvelnek, de a helyzettel nem tudnak megbékélni.

Teljesen jóban vagyunk. Apjaval is, de inkabb az anyossal (elvaltak)
De az após jott segiteni, amikor felujjitottuk a hazat, szoval korrekt vele is a viszony, csak nem olyan kozvetlen mint az anyossal.
4 eve élunk egyutt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!