Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, akik párkapcsolatban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, akik párkapcsolatban vagytok, kinek milyen a kapcsolata a párja édesanyjával (anyósával)?

Figyelt kérdés
Akár párotok apjával(apósotokkal).
2023. nov. 9. 22:30
 1/9 anonim ***** válasza:
9%
dugnám.
2023. nov. 9. 22:41
 2/9 anonim ***** válasza:
98%
Sokkal jobb a kapcsolatom vele, mint a saját anyámmal. Elég gyakran találkozunk, hetente 1-2 alkalommal nálunk ebédel, vagy eljön vacsorára, havi 1x közösen járunk nagybevásárolni. Elfogadott az első perctől kezdve, pedig már nyugdíjas korban van, de aktívabb, mint mi ketten együttvéve. Sose zavarta, hogy a fia velem van együtt, bár igaz, hogy tizenéve együtt vagyunk, szóval komoly a dolog köztünk ezt ő is tudja. Szóval nálunk minden oké.
2023. nov. 10. 05:53
 3/9 A kérdező kommentje:
De jó ezt olvasni!! Köszönöm, hogy megírtad!
2023. nov. 10. 07:17
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom a 3-hoz!
2023. nov. 10. 10:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk felemás a helyzet. Nekem nincs kapcsolatom az anyósommal, mert sem ő sem a párom nővére nem fogadnak el minket. Tudomásul veszik, de kényelmetlennek, kellemetlennek, kínosnak érzik azt, hogy együtt vagyunk, illetve hogy a fiuk meleg. Após már nem él.

Az én anyám és az én tesóm viszont teljes mértékben egyenrangú családtagnak tekintik a páromat és nagyon kedvelik, szeretik őt. Szoktunk közösen átmenni az én anyámhoz is, együtt ünnepelünk, szülinapozunk, névnapozunk, közösen karácsonyozunk nálunk vagy anyuéknál, közösen járunk tesómhoz külföldre, szóval az én oldalamról minden oké. A másik oldal a neccesebb. Velük nincs kontaktom. A párom hazajár meglátogatni őket, hiszen mégiscsak a családja, de én nem megyek vele, mert érzem, hogy nem látnak szívesen. Nem velem van a bajuk, hanem a helyzettel. Amúgy engem kedvelnek, de a helyzettel nem tudnak megbékélni.

2023. nov. 10. 13:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
5.: Ti mióta vagytok együtt?
2023. nov. 10. 13:59
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jóban vagyunk. Apjaval is, de inkabb az anyossal (elvaltak)

De az após jott segiteni, amikor felujjitottuk a hazat, szoval korrekt vele is a viszony, csak nem olyan kozvetlen mint az anyossal.

4 eve élunk egyutt.

2023. nov. 10. 14:09
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Fiaként kezel
2023. nov. 11. 06:43
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen okes. Bir es sosem szol be. Sot meg halas is ,hogy ilyen rendben tartom a fiat. Eleve idosebb vagyok 6 evvel es o meg egyetemista szoval nyilvan kicsit en vagyok aki a hazi munkat csinalja
2023. nov. 11. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!