Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más lánynak is reagált így az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más lánynak is reagált így az édesanyja amikor elkezdett szexuális életet élni? Ti hogyan oldottátok meg a helyzetet a barátotokkal?

Figyelt kérdés

24 éves lány vagyok és most van először barátom és jövőhéten leszünk egy hónapja együtt. Még szűz vagyok és ő is. Tegnap este nálunk aludt, de nem szexeltünk csak petting lett belőle. Viszont a legnagyobb probléma a történetben az az anyukám. Mivel még nem volt barátom így nagyon új neki ez a helyzet és az is rátesz jó sok lapáttal, hogy anyukámnak alapból nagyon gázos a személyisége. A bolhából is elefántot csinál és mindenről is tudni akar. Látom rajta, hogy nagyon ideges vagy nem is tudom mi a megfelelő szó erre, hogy elkezdek lassacskán szexuális életet élni. Nagyon fél, hogy esetleg terhes leszek. Este aludt itt a barátom és másnap reggel mikor kimentem a szobából anyámnak az volt az első kérdése, hogy megtörtént-e a dolog…

Tudom, nem kellene beszámolnom neki, hiszen már 24 éves felnőtt nő vagyok és mivel tudom milyen anyukám így legszivesebben egy szót sem szólnék neki a szexuális életemről, de folyamatosan kérdezget és mivel még velük élek egy házban így látja, hogy mikor alszik itt a barátom. Annyira elegem van belőle…

Nem tudom hogyan adjam a tudtára finoman, de érthetően, hogy köszi az aggódást, de ez már túlzás és felnőtt nő vagyok. Rohadtul nem kötelességem neki beszámolni a dolgokról még akkor sem, ha az ő házukban élek és csinálunk ezt-azt a barátommal. Én legalábbis így gondolom.

Mit gondoltok mit lehet tenni ebben a helyzetben?

2022. márc. 20. 21:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
40%
Elküldeni orvoshoz. Nem normális hogy ilyen aggódós
2022. márc. 20. 21:54
 2/16 anonim ***** válasza:
98%
Mond neki, hogy igen, kielégítő rendszeres szexulis életdt fogsz érni, de ez egy olyan intim téma, amiről nem szeretnél többet beszélni, s máskor nem válaszolnál az erre feltett kérdésekre
2022. márc. 20. 21:55
 3/16 A kérdező kommentje:
#1 Nem erre vonatkozott a kérdés.
2022. márc. 20. 21:57
 4/16 A kérdező kommentje:
#5 Nem vagyok ribi. Nem megbaszatni akartam magam, hanem olyan emberrel SZERETKEZNI aki tényleg szeret, becsül és tisztel és én is őt. De a magadfajtának nyilván ismeretlenek ezek a dolgok.
2022. márc. 20. 22:01
 5/16 anonim válasza:
96%
Nos az enyém egyáltalan nem reagált így, nem kérdezgetett, csak felajánlotta, hogy vesz óvszert vagy helyi fogamzásgátlót. Én 17 voltam akkor, viszont szerintem egyszerűen csak mondd meg neki, ha a kérdezgetése téged kellemetlenül érint, hogy kellemetlen neked ez a szituáció és kérd meg hogy ne faggasson erről, ezenkívül biztosítsd afelől, hogy védekeztek, vagy védekezni fogtok, ezért nem leszel terhes.
2022. márc. 20. 22:08
 6/16 anonim ***** válasza:

9. Ne foglalkozz vele, meg amúgy is, mintha dagadt emberek ne szeretkeznének 😅 Amúgy meg mindig lesznek, akik szerint a szüzesség gáz.

Anyukádnak meg mond, hogy te nem szeretnél intim dolgokról beszélgetni, az meg csak egyértelmű, hogy ha van egy párod, előbb-utóbb szexelni fogtok

2022. márc. 20. 22:28
 7/16 A kérdező kommentje:

Igen, sajnos én is látom, hogy mindig vannak emberek, akiknek gáz a szüzesség főleg egy bizonyos kor felett. De én teljes mértékben úgy érzem, hogy megérte várnom és szerintem ez a lényeg nem az, hogy más mit mond. A bunkó beszólásokat jelentettem is a moderátoroknak, mert ők csak beszólogattak nem adtak semmi hasznos infót.

Igen, én is így gondolom. Mivel még nem volt barátom így nyilván új anyukámnak is a helyzet és félt. Meg nem is vagyunk elég régóta együtt a sráccal és talán korainak is érzi. De szerintem ebbe sincs beleszólása. Mi érezzük, hogy mikor akarjuk…

2022. márc. 20. 22:35
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne mondj el neki olyat, amit nem akarsz elmnondani.

Tudasd vele, hogy felnőtt nő vagy és van magánéleted.

A legjobb az lenne neked, ha minél hamarabb külön tudnál anyudtól költözni, mert ez tényleg nem tűnik normális érdeklődésnek a részéről.

2022. márc. 20. 22:36
 9/16 anonim ***** válasza:
Az egy dolog hogy édesanyádnak a kicsi lánya leszel akkor is ha már 40-50 éves leszel, de észre kellene vennie már nem 16 hanem 24 vagy. Ne kösd az orrára, ami nem rá tartozik és kezdj el szépen saját lábra állni, leválni a szülőkről, önálló életbe fogni. Szépen apránként, lépésenként, "vezesd be" a családi életbe a pasidat. S ne kösd az orrára ami nem rá tartozik. Biz' még a szüleidnek sincs köze hozzá hogy a pároddal hogyan és mit csináltok.
2022. márc. 20. 23:01
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Bezzeg az én anyám azt várja, hogy most 24 évesen már gyereket szüljek, hogy unokázhasson. :D Egyke vagy? Édesapáddal együtt van? Mert ha nem gyakran birtoklási vágy miatt félt ennyire.
2022. márc. 20. 23:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!