Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lánynak is reagált így az édesanyja amikor elkezdett szexuális életet élni? Ti hogyan oldottátok meg a helyzetet a barátotokkal?
24 éves lány vagyok és most van először barátom és jövőhéten leszünk egy hónapja együtt. Még szűz vagyok és ő is. Tegnap este nálunk aludt, de nem szexeltünk csak petting lett belőle. Viszont a legnagyobb probléma a történetben az az anyukám. Mivel még nem volt barátom így nagyon új neki ez a helyzet és az is rátesz jó sok lapáttal, hogy anyukámnak alapból nagyon gázos a személyisége. A bolhából is elefántot csinál és mindenről is tudni akar. Látom rajta, hogy nagyon ideges vagy nem is tudom mi a megfelelő szó erre, hogy elkezdek lassacskán szexuális életet élni. Nagyon fél, hogy esetleg terhes leszek. Este aludt itt a barátom és másnap reggel mikor kimentem a szobából anyámnak az volt az első kérdése, hogy megtörtént-e a dolog…
Tudom, nem kellene beszámolnom neki, hiszen már 24 éves felnőtt nő vagyok és mivel tudom milyen anyukám így legszivesebben egy szót sem szólnék neki a szexuális életemről, de folyamatosan kérdezget és mivel még velük élek egy házban így látja, hogy mikor alszik itt a barátom. Annyira elegem van belőle…
Nem tudom hogyan adjam a tudtára finoman, de érthetően, hogy köszi az aggódást, de ez már túlzás és felnőtt nő vagyok. Rohadtul nem kötelességem neki beszámolni a dolgokról még akkor sem, ha az ő házukban élek és csinálunk ezt-azt a barátommal. Én legalábbis így gondolom.
Mit gondoltok mit lehet tenni ebben a helyzetben?
9. Ne foglalkozz vele, meg amúgy is, mintha dagadt emberek ne szeretkeznének 😅 Amúgy meg mindig lesznek, akik szerint a szüzesség gáz.
Anyukádnak meg mond, hogy te nem szeretnél intim dolgokról beszélgetni, az meg csak egyértelmű, hogy ha van egy párod, előbb-utóbb szexelni fogtok
Igen, sajnos én is látom, hogy mindig vannak emberek, akiknek gáz a szüzesség főleg egy bizonyos kor felett. De én teljes mértékben úgy érzem, hogy megérte várnom és szerintem ez a lényeg nem az, hogy más mit mond. A bunkó beszólásokat jelentettem is a moderátoroknak, mert ők csak beszólogattak nem adtak semmi hasznos infót.
Igen, én is így gondolom. Mivel még nem volt barátom így nyilván új anyukámnak is a helyzet és félt. Meg nem is vagyunk elég régóta együtt a sráccal és talán korainak is érzi. De szerintem ebbe sincs beleszólása. Mi érezzük, hogy mikor akarjuk…
Ne mondj el neki olyat, amit nem akarsz elmnondani.
Tudasd vele, hogy felnőtt nő vagy és van magánéleted.
A legjobb az lenne neked, ha minél hamarabb külön tudnál anyudtól költözni, mert ez tényleg nem tűnik normális érdeklődésnek a részéről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!