Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más lánynak is reagált így az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más lánynak is reagált így az édesanyja amikor elkezdett szexuális életet élni? Ti hogyan oldottátok meg a helyzetet a barátotokkal?

Figyelt kérdés

24 éves lány vagyok és most van először barátom és jövőhéten leszünk egy hónapja együtt. Még szűz vagyok és ő is. Tegnap este nálunk aludt, de nem szexeltünk csak petting lett belőle. Viszont a legnagyobb probléma a történetben az az anyukám. Mivel még nem volt barátom így nagyon új neki ez a helyzet és az is rátesz jó sok lapáttal, hogy anyukámnak alapból nagyon gázos a személyisége. A bolhából is elefántot csinál és mindenről is tudni akar. Látom rajta, hogy nagyon ideges vagy nem is tudom mi a megfelelő szó erre, hogy elkezdek lassacskán szexuális életet élni. Nagyon fél, hogy esetleg terhes leszek. Este aludt itt a barátom és másnap reggel mikor kimentem a szobából anyámnak az volt az első kérdése, hogy megtörtént-e a dolog…

Tudom, nem kellene beszámolnom neki, hiszen már 24 éves felnőtt nő vagyok és mivel tudom milyen anyukám így legszivesebben egy szót sem szólnék neki a szexuális életemről, de folyamatosan kérdezget és mivel még velük élek egy házban így látja, hogy mikor alszik itt a barátom. Annyira elegem van belőle…

Nem tudom hogyan adjam a tudtára finoman, de érthetően, hogy köszi az aggódást, de ez már túlzás és felnőtt nő vagyok. Rohadtul nem kötelességem neki beszámolni a dolgokról még akkor sem, ha az ő házukban élek és csinálunk ezt-azt a barátommal. Én legalábbis így gondolom.

Mit gondoltok mit lehet tenni ebben a helyzetben?

2022. márc. 20. 21:51
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

#10 Egyébként azért “vicces”, mert eddig ő is mondogatta, hogy jaj milyen jó lenne már unokázni. Bezzeg most, hogy van esély unokára most rinyál, hogy nehogy teherbe essek. :D De gondolom azért, mert még elég friss a kapcsolatunk és mindketten a szülői házban lakunk még.

Igen, egyke vagyok. Mindig is jelen volt anyukám felől a túlzott aggodalmaskodás irányomba meg féltés és ez mindig nagyon irritált.

Igen, együtt vannak apukámmal.

2022. márc. 20. 23:17
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Jó anyós lesz belőle, az már most látszik.

Tipli a mamahotelből. Ez csak rosszabb lesz.

2022. márc. 20. 23:27
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát....sajnos áteltem ezt.

Ez a szülő-gyerek kapcsolat velejaroja...

Ha nem leszel elég erős, hogy leallitsd anyudat, ráfog menni jópár kapcsolatod erre, míg ott laksz velük.

De melyik gyereknek van mersze, meg passioja beszolni a szülőnek...olyan megoldás kell ami neki is és neked is hatarerteken belül van, talán mond meg neki, hogy tulvagy a szexen már vele, ha ezután is kajtat, kérdez, tudakol, akkor üljetek le beszélni, ha azután is kezdi.....költözz el.

2022. márc. 21. 00:21
 14/16 anonim ***** válasza:
74%

Ez elég egészségtelennek tűnik, ezt gondolom te is érzed. Próbáld meg megbeszélni vele, hogy 24 évesen ez a te döntésed a saját tested felett, és hogy vagy elég felelősségteljes ahhoz, hogy megfelelően vedekezz. Ennyi. Ennél több köze nincs hozzá.

Én 18 voltam amikor az első barátommal összejöttünk, annyit kérdezett anyukám hogy minden rendben volt-e, jól éreztem-e magam, figyelmes volt-e a párom, és mivel minden igen volt a válasz, nem is mászott bele jobban a témába. Egyszerűen azért mert semmi köze hozzá.

2022. márc. 21. 10:59
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

szerintem finoman kozold vele, hogy maganugy.

es oszinten, szerintem inkabb orulnie kellene neki, hogy bizotnsagos kornyezetben fog megtortenni es nem valami elhagyatott uton az autoban.

nem tudom, en nem fogtam fel ilyen tragikusan mikor megtortent a lanyommal. mondta, hogy szerinte itt az ido es mi elmentunk otthonrol, egesz haz az ovek volt.

2022. márc. 21. 14:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát itt több stratégia van. Én az ilyeneket imádom húzni, úgyhogy simán mondanám, hogy persze 9 hónap múlva jön a baba, vagy hasonlók. Az a helyzet, hogy nem érzi a határait, és te csak megerősíted ebben, amikor nem csuklóból az a válaszod, hogy semmi köze hozzá. Ki kell jelölni a határokat, és következetesen betartatni vele, mondjuk az egészséges az lenne, ha mielőbb elköltöznél.
2022. márc. 21. 22:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!