Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Idősebb meleg pasik nem rossz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb meleg pasik nem rossz érzés hogy nem marad utánzatok gyerek?

Figyelt kérdés
Vagy család… nem fura? Amúgy el akarod költeni amit felhalmozol pénzt pl?
2023. okt. 30. 00:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
62%
Pont lesz@rom. Ebbe a világba?
2023. okt. 30. 03:55
 2/19 anonim ***** válasza:
87%

Nem rossz érzés egyáltalán,mivel nem lennék nyugodt,hogy szegény gyerekkel ebben a világban mi lesz. Nagyon nem jó a kilátás...

Inkább lenne egy párom,akivel lehetne utazgatni,vagy nyugodtan élni,gond nélkul.Ez lenne a legjobb, csak ma ez már szinte kivitelezhetetlen,tartósat,komolyat és megbízhatót találni párkapcsolatra.

2023. okt. 30. 05:02
 3/19 anonim ***** válasza:
14%
Heteró pasik, nem rossz érzés, hogy csináltatok egy gyereket, akinek semmi haszna ebben a világban, csak fogyasztja az erőforrásokat?
2023. okt. 30. 07:02
 4/19 Jani Belucci ***** válasza:
94%
#3: Ez de hülye érvelés. Minden hasznos felnőtt volt egyszer haszontalan gyermek. Valakinek fel kell nevelnie a következő generációt.
2023. okt. 30. 07:23
 5/19 anonim ***** válasza:
5%
#4: Nem arról beszélek, hogy haszontalan gyerek volt, hanem arról, hogy egész életében semmit nem ad a társadalomnak, csak végez egy munkát, amit egy gép is el tudna végezni, és közben zabálja a Földet.
2023. okt. 30. 09:04
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon akarnám, maradhatna utánam gyerek, hiszen nemzőképes spermám van, csak éppen nem kerül olyan helyre, ahol utód képződne belőle. De ha leadnám pl. spermabankba, lehetne leszármazottam.

Korábban egyébként bántott, szerettem volna apa lenni, utódot hátrahagyni, de most már nem bánom, hogy így alakult.

2023. okt. 30. 10:17
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanaz, mint az előttem válaszolónak. Korábban bántott, szerettem volna apa lenni, de megtanultam együttélni a tudattal, hogy nem így alakult a sorsom és ma már nem bánom.

Vagy elkölteni vagy másra hagyni. Attól, hogy nem lesz saját gyerekem, rokonaim, családtagjaim, barátaim, önkéntes segítő szervezetek, karitatív egyesületek stb. még vannak.

2023. okt. 30. 11:37
 8/19 Jani Belucci ***** válasza:
87%
#5: Mik azok a munkakörök, amik szerinted hasznosak? Honnan tudod egy meg nem született gyerekről előre, hogy szerinted haszontalan munkát fog végezni majd felnőttként? Mit dolgozol te?
2023. okt. 30. 11:43
 9/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, hogy kié lesz hasznos, de az egész biztosan nem működik, hogy a 80-90-es IQ-jú prolik rám hárítják a bizonyítás terhét, és ha nem bizonyítom be, hogy az első három haszontalan gyerekük után a negyedik is az lesz, akkor ők erkölcsi joguknak tartják azt a negyedik is bevállalni.
2023. okt. 30. 15:34
 10/19 Jani Belucci ***** válasza:
70%
Na igen, de eredetileg minden heteronak címezted a kérdésed. Csak nem gondolod, hogy minden hetero haszontalan buta proli.
2023. okt. 30. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!