Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb meleg pasik nem rossz érzés hogy nem marad utánzatok gyerek?
Nem rossz érzés egyáltalán,mivel nem lennék nyugodt,hogy szegény gyerekkel ebben a világban mi lesz. Nagyon nem jó a kilátás...
Inkább lenne egy párom,akivel lehetne utazgatni,vagy nyugodtan élni,gond nélkul.Ez lenne a legjobb, csak ma ez már szinte kivitelezhetetlen,tartósat,komolyat és megbízhatót találni párkapcsolatra.
Ha nagyon akarnám, maradhatna utánam gyerek, hiszen nemzőképes spermám van, csak éppen nem kerül olyan helyre, ahol utód képződne belőle. De ha leadnám pl. spermabankba, lehetne leszármazottam.
Korábban egyébként bántott, szerettem volna apa lenni, utódot hátrahagyni, de most már nem bánom, hogy így alakult.
Ugyanaz, mint az előttem válaszolónak. Korábban bántott, szerettem volna apa lenni, de megtanultam együttélni a tudattal, hogy nem így alakult a sorsom és ma már nem bánom.
Vagy elkölteni vagy másra hagyni. Attól, hogy nem lesz saját gyerekem, rokonaim, családtagjaim, barátaim, önkéntes segítő szervezetek, karitatív egyesületek stb. még vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!