Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan férfiaktól kérdeznék, akiknek feleségük, gyerekük van, és csak a családalapítás után vallották be maguknak/ismerték fel, hogy igazából a fiúkat szeretik. Mit csináltatok?
Én a feleség vagyok, és erős a gyanúm, hogy a férjem "furcsaságai" mögött akár ilyen dolog is lehet. Elég zűrös az előélete, igazából nem lepne meg.
Komoly a kérdés, kérlek, ne trollkodjatok bele.
Személy szerint én lebuktam a nejem előtt,hogy meleg vagyok! Akkor fogadni mertem volna,hogy kidob és válás lesz,de nem így lett!
Minden maradt a régi, szex a hitvesi ágyba megszűnt szerencsére,úgy élünk mint két lakótárs.
Szia.
Nő vagyok . Férjemnél 2 gyerek után derült ki , hogy pasikkal ismerkedik, randizik és melegtárskeresőkön van. Ha szeretnél beszélgetni, írj rám nyugodtan
Én nem vallom be.
Jobb ez így, titokban kiélni a vágyaimat.
Milyen furcsaságai vannak? Milyen az előélete?
Egyáltalán nem biztos amúgy...
Lehet biszex, de ahhoz is valami részlet kellene. Anélkül az se biztos, egyáltalán. Én szívesen segítek, elmondom a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!