Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én igen. Végre lenne értelme az életemnek. De sajnos meleg vagyok, így ez lehetetlen.
37f
Én szeretnék, de ami csak teheti meglehetetleníti. Egyedülálló meleg férfiként itthon akkor sem fogadhatnék örökbe, ha félmillás nettó jövedelmem és saját ingatlannal rendelkeznék. Külföldön meg fogadhatnék örökbe, de ahhoz állampolgárnak kell lenni, szintén saját lakással, gondolom albérletbe ott sem adnak gyereket. A béranyaság meg itthon illegális azt hiszem, szóval saját gyerekem meg végképp nem lehet, max ha szerelmet színlelek egy nővel, összeházasodunk, és hazugságban élem le a hátralévő életem, boldogtalanul.
Tehát nem lesz utódom soha, halálom után egy emlék maradok a hátrahagyott rokonaim fejében, és mikor közülük az utolsó is meghal aki még ismert, akkor pedig csak egy sír a temetőben.
22F
Sem testileg, sem lelkileg, sem anyagilag nem vagyok rá alkalmas.
Mondjuk azok a balfasz szüleim se voltak, de nekik nem volt önkritikájuk.
Nem, inkább kihagyom.
20-30 percig még el játszok uncsiöcsivel, de ilyen hosszútávú és komoly felelősséget akkor akasztanék a saját nyakamba amikor kötelet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!