Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van itt, aki gyakran elgondolkozik azon milyen lenne, ha felesége lenne, gyerekei meg normális élete?
Tudom magamról, hogy meleg és biszex között helyezkedem el. Voltam már lánnyal, nem undorodtam. Most barátom van, és előtte is kb két évig fiúkkal ismerkedtem. Ugyanakkor elérzékenyülök, ha látok facen vagy instán egy házas párt gyerekkel, látszólag olyannak tűnik, mintha oké lenne az életük boldogak lennének.
Na meg belegondolok, hogy egyedül, magányosan fogok valszeg élni, ha nem lesznek szüleim.
Más is küzd ilyen dilemmákkal?
2es. Oké, de az nem jelenti azt automatikusan hogy az embernek lesz is olyan párja akivel ezt valóraválthatja. Ez kicsit olyan mint a nagy amerikai álom, hogy az a szabadok földje, ehhez képest meg tudjuk hogy ez azért így nem teljesen igaz.
A kérdéshez:
Igen én is így érzek mint te. Bár én nem vagyok annyira oda a gyerekekért, de azt nem tagadhatom hogy azért néha bennem is bekapcsol valamiféle apai ösztön.
Hasonlitunk, igaz én nem voltam növel, de föként amiatt, hogy még ha jo is volna az együttlét, a férfiakhoz való vonzodásom nem tagadhatom, hiányozna. Én meleg vagyok, ezt nem fogja megváltoztatni semmi sem.
8as. Tény hogy van ilyen amit írsz, az hogy valaki megbánja hogy gyereket vállalt, de azért szerintem az egy kicsit erős hogy így általánosítva írod hogy gyerekevállalni hülyeség. Tesómnak 3 gyereke van és imádja öket, sosem mondaná azt hogy bánja hogy megszűlte öket. Másik fiú tesóm is szereti a fiát. Ez egyéni preferencia. Csak azért mert valaki meleg az nem jelenti azt feltétlen hogy az apaságra nem vágyhat.
Én sem rajongok a gyerekekért, de attól még nem nézem a másikat marhának mert ö szeretne.
A melegek gyerekvállalása egy elég bonyolult témakör, amiben sosem lesz egyetértés. Éppen ezért kár is ezen kattogni. Viszont ha mindenki ugy gondolkodna hogy a gyerekekkel csak a baj van akkor már rég kihaltunk volna. És így te se lennél. Az jobb volna?
Elnézve a baráti körünket a párommal,azt mondom,hogy nem!
Sokuk nyűglődik,gürcül és hajt,nem beszélve arról,hogy legtöbbjük elválik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!