Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Más is van itt, aki gyakran...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van itt, aki gyakran elgondolkozik azon milyen lenne, ha felesége lenne, gyerekei meg normális élete?

Figyelt kérdés

Tudom magamról, hogy meleg és biszex között helyezkedem el. Voltam már lánnyal, nem undorodtam. Most barátom van, és előtte is kb két évig fiúkkal ismerkedtem. Ugyanakkor elérzékenyülök, ha látok facen vagy instán egy házas párt gyerekkel, látszólag olyannak tűnik, mintha oké lenne az életük boldogak lennének.

Na meg belegondolok, hogy egyedül, magányosan fogok valszeg élni, ha nem lesznek szüleim.

Más is küzd ilyen dilemmákkal?

2023. szept. 27. 15:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

20 as.

De akkor van párod most?

Vagy milyen így?

2023. szept. 30. 06:14
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
21-es 14 éve van párom.
2023. szept. 30. 07:20
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

22 és

Na az jó. Örülök neki.

2023. szept. 30. 09:26
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
20-as: szívesen elolvasnám a sztoridat, akár itt akár privátüziben, ha van időd és kedved leírni :)
2023. szept. 30. 09:44
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

20 as

Én is szívesen meghallgatnám a sztorid. Biztos van tanulság is benne? Akár privátban :)

2023. szept. 30. 09:53
 26/26 anonim ***** válasza:
89%
Nem akarok a mai Magyarországon gyereket vállalni ebben a politikai közegben, szóval nem.
2023. okt. 2. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!