Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudnátok fogadni, hogy a barátnőtök ilyen? Megbízom benne, de mégis néha elgondolkozom azon, hogy ez nem normális dolog és rám se vet túl jó fényt a viselkedése
Írtam én azt, hogy az első kapcsolata vagy? Lehetsz te a huszadik is, hogyha egyszer nincs önbizalma, komplexusos.
Azt írtam, hogyha tegyük fel nem kap törődést, ami számára fontos, akkor félrelép. Nem kell, hogy szexmániás legyen egyáltalán. Megadsz neki mindent mégis szüksége van más férfiak bókjára, flörtre. Akkor mi lesz akkor ha szerinte nem adsz meg neki valamit? Úgy szétcsal, mint a huzat!
Droghoz hasonlítja a férfiak figyelmét, akik nem tisztelnek téged, mert a haverok és az idegen férfiakkal is leművelte (vagy folytatja a hátad mögött), akik mást nem látnak benne, mint egy r*b*t, vagy egy lyukat. Annyira lealacsonyodik, hogy többet ér neki a flört, ráadásul a droghoz hasonlítja az egészet, mint a veled való kapcsolatot!!!
Pszichológiai segítségre lenne szüksége, nem más pasikkal való koketálásra - egyébként már most is csal, a flört megcsalás, az meg hogy te aszisztálsz hozzá egyenesen katasztrófa.
Én csak arra lennék kíváncsi 81%-os, hogy miért pontozza le az emberek válaszait, de nem ír semmit. XD
Kérdező, én nem akarok neked, se neki rosszat, te is tudod, hogy amit csinál és ahogy vélekedik róla nem egészséges mentalitású emberre vall, azért írtál ki kérdést. Tegyük fel tényleg, de tényleg szerelmes beléd. Miért nem elég neki, akkor az, hogy te bókolsz? Mert nem magabiztos, vagy igazából benned se bízik.
Az, hogy az apja elhagyta mely nyomot hagyott benne, már 27 éves, jó sok év eltelt és más férfi se tudta eltuntetni,lehet még rá is tettek. Ha nem megy el pszichológushoz annak amit produkál nem lesz jó vége. Vagy elhagy másért, megcsal még jobban, mint most, vagy megcsal és te vele maradsz, mert szereted és elveszi a te önbizalmad is. Azt akarod? Ülj le vele beszélni, hogy ez nem vezet jóra, ha nem változik, ha nem megy szakemberhez, akkor szakíts hiába szereted, mert tönkretesz téged is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!