Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nem normális, hogy még nem csókolóztam 25 éves lányként?
Ha (orális) szexben sem volt részed akkor még belefér.
Ha az átlagot nézzük, akkor egyáltalán nem normális. Biztosan megvan az oka, hogy még nem került rá sor. Nem ismerlek, kevés az infó, de szerintem ez egyáltalán nem hátrány! Ha nem élsz kicsapongó életet és még nem találtad meg a párodat akkor minek is csókolóznál?!
Az én szememben inkább előny, mint hátrány.
Azt kérdezted, hogy mennyire nem normális. Ma a "normális" az, hogy kb felső tagozatosan már csinálják. Ez az elterjedt.
Én jónak tartom, hogy van még ilyen lány.
Nem, egyáltalán nem normális.
Nőként mondom ezt.
Sorstárs.
24 vagyok,de soha nem is lett volna rá alkalmam,senki nem akart még megcsókolni.
Mondjuk alapból nem vagyol egy társasági ember,biztos ez a baj
24/N
Teljesen normális. Sokan nem akarnak szexelni, csókolni, sőt undorodnak is tőle…
Miért teszi fel ezt a kérdést minden héten valaki?
Nem muszáj szexelni, sőt…
Szerintem meg nagyon is sokan…
Ha itt is olvasod a kérdéseket hogy mennyi 30 éves szűz van meg mennyien akarnak aszex kapcsolatot
Az én nézőpontomból meg pont az a nem normális aki hagyja hogy ilyesmit csináljon vele egy másik ember, ami szex alatt történik… undorító, megalázó… ilyen is van
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!