Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Temperamentumos kicsit vad de egyben kedves nő, vagy kedves es unalmas?
Figyelt kérdés
Ha a ketto kozul lehetne valasztani
1. Temperamentumos de nem vadallat csak kicsit vad veled, de nem mindig es odaado, ragaszkodo. Kiszamithatatlan de azt biztosra tudod hogy szeret.
Egyaltalan nem egy kisnyuszi de kedves, pozitiv szemelyisege van
2. Unalmas, mindig kedves, sosincs semmi vele, csak van maganak, semmi izgalom
ma 15:50
A kérdező szavazást indított:
1
2
10 szavazat
1/8 anonim válasza:
Van az a "mondás", hogy 2 féle nő van. Az unalmas és a pszichopata...
2/8 anonim válasza:
Azért eléggé úgy van kerekítve a kérdés, hogy mindenki az elsőt válassza 😃
3/8 anonim válasza:
Nagyon impulziv, erzo termeszet vagyok. Nagyon erosen elem meg az erzelmeimet. Tehat inkabb az egyes vagyok, de sosem hisztizem vagy bantom semmilyen formaban a paromat! Szenvedelyes vagyok a hobbimban, munkamban es kapcsolatomban, a parom ellenben nyugisabb termeszet. Ezt leszamitva teljesen egyforma a szemelyisegunk, gondolkodasmodunj es celjaink, sosincs ket egyforma nap, mindnenap izgalmas, veszekedes sincs.
6/8 anonim válasza:
Én is az 1-es típusba tartozom, de a férfiak inkább választják a 2-est 35 éves kor felett a környezetemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!