Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerkedésnél ciki, hogy régi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésnél ciki, hogy régi a telefonom?

Figyelt kérdés

Egy iPhone 8, amivel rendelkezem. Nem is tudom hányas van most... tudom, hogy régi darab, én mégis imádom.

Szerintetek ez ciki, lehet ciki ez egy srác szemében? Vagy nézhet emiatt furán rám?

ma 18:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
71%

Ha így gondolkodsz, akkor elég ciki - főleg, mert olyan körben mozogsz.

Nekem okostelóm sincs, de magasról teszek rá, ki mit gondol, és persze nem is vagyok hajlandó olyan mélyre süllyedni, hogy olyan párom legyen, akinél ez szempont.

Lelked rajta...

ma 18:56
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy értelmes ember lszrja milyen telód van.
ma 19:53
 3/14 anonim ***** válasza:
0%

Az nálam red flag lenne, ha nyomógombossal különcködne, de ilyennel szerencsére nem is találkoztam.

Az okostelefonokhoz, azok korának, típusának és minőségének megállapításához nem értek, és nem is érdekel. Egyetlen pasim telefonjával sem foglalkoztam, és nem hinném, hogy a többi csajt jobban érdekelné, hogy melyik márka melyik modeljével rendelkezel.

ma 19:55
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

3-as...

Csak kíváncsiságból, miért ennyire problémás neked egy hagyományos telefon? Mitől, miben több az emberileg csak attól, mert okostelója van?

Én nem látom be, miképp hat rá előnyösen valakire az okostelefon...

ma 19:57
 5/14 anonim ***** válasza:
81%
Nekem is 6 éves Xiaomim van, totál nem értek a teló típusokhoz. iPhoneokat arról ismerem fel, hogy rajta van az alma, de ha lelőnél sem mondanám meg hányas.
ma 20:02
 6/14 anonim ***** válasza:
85%
Ez a gondolkodás a ciki. Nekem nyomógombos telefonom van. Nyárpn fogok házasodni.
ma 20:09
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

4

Emberileg? Semmivel.

De nem ismerkedem (illetve ismerkedtem) különcködő, egyedieskedő emebrekkel.

Érted, a porszívótól vagy mosógéptől sem leszel több emberileg, de nagyon nem szimpi, ha valakinek elvi alapon nincs.

ma 20:10
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Miért különc az, aki nem sodródik az árral?

Azaz elvárnád, hogy azért, mert a 98% valamiképp vélekedik, ő is úgy tegyen?

Meg sem próbálod akkor megérteni?

Nem túl szimpatikus hozzáállás, ha neked az a különc, aki nem megy eszetlenül a nyájjal... Ezt előítéletnek hívják, negatív diszkriminációnak, vagy hasonló szociológiai momentumnak.

ma 20:16
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

8

Igen, elvártam, hogy a pasim ne legyen különc. Na és? Kinek mi köze hozzá?

Olyan szempontok mentén választok (választottam) párt, amilyet csak akarok (akartam).

Nekem nem szimpatikus a különcködés, neked meg az nem szimpatikus, hogy nekem nem szimpatikus.

Ennyi.

A diszkrimináció szó jelentéséről pedig olvasgass még.

ma 20:22
 10/14 anonim ***** válasza:
37%

Negatívan megkülönbözteted... Ha számodra az, hogy valaki nem okostelózik, számodra különc, legyen, bár ezzel magadról állítasz ki bizonyítványt.

De minthogy köreink nem érintik egymást, a te hülyeséged a te jogod szerint alakulhat... Az idő majd megválaszolja a kérdést, hogy helyesen tetted-e.

Azért egy kérdés felmerül bennem: ha van egy személy, aki megfelel az ideádnak, vonzó, kölcsönös a szimpátia stb., de nincs okostelója, akkor ezzel kukába dobtál mindent?

ma 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!